PSV onthult: zes spelers afwezig door coronavirus

Foto: PSV onthult: zes spelers afwezig door coronavirus

De wedstrijd tussen Vitesse en PSV van zondagmiddag staat toch vooral in het teken van het coronavirus. De Eindhovenaren én de Arnhemmers zitten namelijk in de hoek waar de klappen vallen wat Covid-19 betreft…

Het Eindhovens Dagblad blikt vooruit: “Beide ploegen missen de nodige spelers en de grote vraag is hoe PSV improviseert omdat er een aantal corona-afwezigen is. Eerder deze week vielen Pablo Rosario en Cody Gakpo weg bij PSV en daarnaast kwam uit de nieuwe testronde ook dat enkele nieuwe spelers besmet zijn.” Er zijn echter ook voetballers die groen licht hebben gekregen om weer in actie te komen: “Positief voor Roger Schmidt is dat Eran Zahavi en Jordan Teze, eerder getroffen door het virus, wel weer inzetbaar lijken te zijn. Het lijkt er in ieder geval op dat de brede PSV-selectie zich sportief nu uitbetaalt en hoewel er geïmproviseerd moet worden, heeft PSV spelersmateriaal waarmee het in staat kan zijn om van Vitesse te winnen.”

De krant vervolgt: “Zeker is dat dus allerminst, hoewel ook de Arnhemmers bepaald niet zonder zorgen zijn en spelers missen. De Gelderlander maakte zaterdag een lijstje en kwam tot vijf zekere afwezigen en twee twijfelgevallen. Matus Bero, Max Clark, Filip Delaveris en Hilary Gong zijn bij Vitesse zeker afwezig. Dat geldt ook voor Oussame Tannane, een van de potentiële gevaren van de Gelderse ploeg. Hij is geschorst. Vraagtekens zijn Patrick Vroegh en Thomas Bruns.”

Update: Zes PSV’ers afwezig

PSV maakt via de officiële kanalen bekend: “Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Maxime Delanghe en Joel Piroe ontbreken vanmiddag bij PSV vanwege een positieve coronatest. De spelers verblijven conform de protocollen in quarantaine en de medische staf van PSV monitort hen intensief.”

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Nee, het is de nieuwe realiteit
755+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie