TRANSFERUURTJE: Feyenoord grijpt mis, Mbappé hakt knoop door

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord grijpt mis, Mbappé hakt knoop door

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Hij werd lange tijd genoemd als een potentiële opvolger van Steven Berghuis bij Feyenoord, maar de Rotterdammers lijken inmiddels toch definitief naast Dennis Man te hebben gegrepen. Het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt schrijft er over: “Anamaria Prodan, zaakwaarneemster van de 22-jarige linkspoot, bevestigde (via een tussenpersoon) nogmaals dat Feyenoord ‘zéér geïnteresseerd was in Dennis Man en ver wilde gaan, maar helaas niet aan de vraagprijs van Steaua Boekarest wilde voldoen’.”

Samuel Armenteros kon deze zomer terugkeren in de Eredivisie, maar uiteindelijk koos de oud-spits van Heracles, FC Twente en Feyenoord voor Dibba Al Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten. Verslaggeefster Fardau Wagenaar merkt op dat Heracles hem bijvoorbeeld heel goed had kunnen gebruiken. “Ik had zo graag gezien dat ze desnoods Armenteros voor de 28e keer hadden opgehaald”, stelt zij in de Ballen Verstand Pocast van de TC Tubantia. “Daar is wel sprake van geweest, die naam is wel gevallen”, reageert collega Leon ten Voorde. “Die naam is trouwens ook bij FC Twente gevallen vorige winter.”

FC Emmen wil de proefperiode van aanvaller Donis Avdijaj verlengen. De Kosovaar heeft een lichte blessure en kan daardoor op dit moment niet trainen. Dat weet RTV Drenthe te melden. “We zijn in gesprek met Donis en zijn zaakwaarnemer om de proefperiode te verlengen”, laat voorzitter Ronald Lubbers weten aan het regionale medium.

[b]Buitenland:[/b]

PSG begon dinsdag tegenvallend aan zijn campagne in de Champions League. De verliezend finalist van vorig seizoen begon immers met een thuisnederlaag tegen Manchester United. Kylian Mbappé was quasi onzichtbaar in het Parc des Princes, waar hij weleens aan zijn laatste maanden bezig zou kunnen zijn. De steraanvaller is in 2022 einde contract bij PSG en Le Parisien schrijft dat hij voorlopig de avances van de club om bij te tekenen blijft afhouden. Volgens AS is dat omdat Mbappé hoopt komende zomer een transfer naar Real Madrid hoopt te kunnen forceren. Dan heeft de 20-jarige nog maar één jaar contract en dus zou PSG verplicht zijn om mee te werken aan een transfer, of ze riskeren hem gratis de deur uit te zien lopen.

FC Barcelona heeft dinsdagavond verrassend nieuws naar buiten gebracht. Frenkie de Jong en drie medespelers hebben een gloednieuw contract getekend. Ook Gerard Piqué, Marc ter Stegen en Clément Lenglet hebben hun contract laten verlengen. Het zal in principe niet bij die vier contractverlengingen blijven, want volgens Catalunya Radio zitten nog drie deals in de pijplijn. Ook Antoine Griezmann, Sergio Busquets en Sergi Roberto zouden in de nabije toekomst een nieuwe overeenkomst kunnen gaan tekenen, uiteraard met bijhorende loonsaanpassing. De club bereikte echter nog geen akkoord met het trio.

Waar speelt Mbappé volgend seizoen?

  • PSG
  • Real
  • Anders…
269+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:10
0+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
5+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
14+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
57+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
60+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
45+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
31+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
10+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
67+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
107+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
27+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
88+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
564+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
10:00
502+
Vermoedelijke opstelling NEC in bekerfinale tegen Feyenoord: opluchting in Nijmegen
09:54
283+
‘Bekerwinst niet nodig voor Feyenoord, twee keer dik gewonnen van Ajax’
09:39
16+
Trotse De Roon: “Als het zelfs tegen het grote Liverpool kan…”
09:24
469+
Onthuld: ‘Hélène Hendriks gespot met 22-jaar oudere vlam’
09:09
248+
‘Ajax-blunder met AZ-toptalent’
08:55
775+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie