Feyenoord en hoofdsponsor langer aan elkaar verbonden

Foto: Feyenoord en hoofdsponsor langer aan elkaar verbonden

Feyenoord en zijn hoofdsponsor EuroParcs blijven langer aan elkaar verbonden. Via de officiële kanalen maken de Rotterdammers en de uitbater van vakantieparken bekend dat de samenwerking in ieder geval nog tot medio 2022 voort zal duren.

EuroParcs schrijft op zijn website: “Aan de vooravond van de start van de Europa League is er heugelijk nieuws te melden over het hoofdpartnership van Feyenoord. EuroParcs Group (het nieuwe moederbedrijf van de huidige hoofdpartner Droomparken) en Feyenoord verlengen de huidige overeenkomst tot en met juni 2022. Bovendien is er een optie in het contract opgenomen voor nog een extra seizoen. Onderdeel van de afspraken is dat EuroParcs nu al op de tenues van de Rotterdamse club prijkt, tijdens de Europa League wedstrijden dit seizoen. Feyenoord zal aanstaande donderdag (22 oktober) voor het eerst met EuroParcs op de borst spelen in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb.”

Commercieel directeur Joris van Dijk van de Rotterdammers reageert: “Wij zijn bijzonder verheugd dat we, in deze financieel moeilijke tijd, zo’n trouwe partner hebben gevonden in de EuroParcs Group. De reden voor de verlenging van het contract zijn de geweldige resultaten die wij in het eerste jaar partnership voor Droomparken hebben behaald. Denk bijvoorbeeld aan de zeer succesvolle campagnes met Jan Boskamp in de hoofdrol. Campagnes die konden rekenen op vele positieve reacties onder de Feyenoord-doelgroep en voetbalsupporter in het algemeen. Ook zijn we er tijdens de corona-lockdown in geslaagd, door middel van unieke en creatieve ideeën, nog steeds waardevol te zijn voor onze hoofdpartner. Een uitdaging die nu weer actueel is, omdat de locaties van Droomparken en EuroParcs nog steeds veilig gasten kunnen ontvangen op hun parken. Wij doen onverminderd ons best om dat onder de aandacht te brengen.”

Ben jij hier blij mee?

  • Ik zeker
  • Ik niet echt
80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie