‘Opvolger Advocaat bij Feyenoord is al bekend’

Foto: ‘Opvolger Advocaat bij Feyenoord is al bekend’

Afgelopen zondagmiddag speelde Feyenoord gelijk tegen Sparta Rotterdam (1-1) en na afloop van die wedstrijd werd Henk Fraser weer eens genoemd als opvolger van Dick Advocaat in De Kuip. Wat dit betreft staat Dirk Kuyt echter nog steeds op poleposition.

Het Algemeen Dagblad weet namelijk: “Op de achtergrond loopt Dirk Kuyt, zoals bekend, al geruime tijd warm. Technisch directeur Frank Arnesen was daar al eerder kraakhelder over: het hoofdtrainerschap van Feyenoord is Kuyt in het verleden inderdaad al toegezegd. De Deen confirmeert zich naar eigen zeggen volledig aan die oude afspraak tussen Kuyt en de inmiddels verdwenen mensen uit de clubleiding, maar hij voegde er wel aan toe dat er geen datum op de start van Kuyt als hoofdtrainer is geplakt.”

Er zijn de laatste tijd geluiden te horen dat Kuyt volgend seizoen nog niet in de spotlights wil staan, maar die kloppen volgens zijn zaakwaarnemer Rob Jansen niet: “Absoluut niet zelfs. Er is nog niets bekend. Er is geen nieuws over de toekomst van Dirk Kuyt.”

De Katwijker blijft dus optie numero één. En Fraser? “Fraser hoorde nooit niets uit Rotterdam. Zijn vertrek in 2007, na acht jaar lang werkzaam te zijn geweest als jeugdtrainer op Varkenoord, zou een oorzaak kunnen zijn. Stanley Brard, nu weer hoofd opleidingen, stuurde Fraser destijds zonder pardon weg. De onderlinge relatie met het kamp Brard was verziekt. Aan de andere kant: dat is al dertien jaar geleden en Brard beslist natuurlijk niet wie er straks hoofdtrainer kan worden in De Kuip…”

Kuyt of Fraser?

  • Kuyt
  • Fraser
805+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie