De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League is terug!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Champions League is terug!

De dagen worden steeds kouder en het water valt met steeds meer furie uit de hemel. We weten allemaal wat dat betekent: de herfst is begonnen. Tijd om je lekker warm aan te kleden en voor de buis te kruipen voor een heerlijke voetbalweek vol Champions League voetbal. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 19 oktober 



De week trappen we nog redelijk rustig af met een aantal wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie. Dat is meer dan prima, want later in de week staat het grote geschut op ons te wachten. Het internationale voetbal start dan op: de Champions- en Europa League gaan van start.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 19 oktober hieronder: 


17.20 uur op FOX Sports 1: Helmond Sport – De Graafschap, 18.35 uur op FOX Sports 2: Jong Ajax – Jong FC Utrecht, 19.50 uur op FOX Sports 1: Roda JC – Telstar


De week trappen we af met De Graafschap dat op bezoek gaat bij Helmond Sport. De club uit Doetinchem staat na zes wedstrijden op de vierde plek en kan deze avond op gelijke hoogte komen met Cambuur. Wel moet nog flink aan het doelsaldo gewerkt worden, want daarop zal Cambuur nog wel voorlopen. De Graafschap heeft namelijk pas een doelsaldo van plus vijf, terwijl Cambuur op plus achttien staat. 



De avond vervolgen we met een onderlinge strijd tussen de talententeams van Ajax en FC Utrecht. De Amsterdammers hebben op Eredivisie-niveau een rijke geschiedenis met FC Utrecht. Vaak blijkt het een moeilijke pot voor Ajax. De vraag rest of dit ook op Keuken Kampioen-niveau het geval blijkt. 



Als laatste komt ook Roda JC in actie. In eigen huis is Telstar de tegenstander. Een interessante strijd belooft het zeker te worden tussen de twee clubs die op gelijke hoogte staan qua doelpunten. Aan het einde van de avond hopen beide ploegen op 14 punten te komen, waarmee de vierde plek potentieel veroverd kan worden.




Dinsdag 20 oktober



Dinsdagavond is het weer zover. Het miljardenbal gaat weer van start en dus staat er direct een mooie avond voetbal op het programma. Hoogtepunt van de avond moet wel de titanenstrijd tussen Paris Saint-Germain en Manchester United zijn die vanaf half negen te volgen is op SBS6.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 20 oktober hieronder: 


18.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Dinamo Kiev – Juventus, 18.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Zenit St. Petersburg – Club Brugge, 20.30 uur op SBS6: UEFA Champions League 2020/2021 (PSG – Manchester United), 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch


Woensdag 21 oktober



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders op deze Champions League-avond. Het is namelijk de avond dat Nederlandse glorie het veld betreedt. Ajax komt in actie tegen de kampioen van Engeland: Liverpool. De wedstrijd zal alleen niet gespeeld worden met Virgil van Dijk die na een zware blessure voor de komende maanden uitgeschakeld is.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 21 oktober hieronder: 


18.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Real Madrid – FC Shakhtar Donetsk, 20.30 uur op SBS6: UEFA Champions League: Ajax – Liverpool, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport Golf: UEFA Champions league: Bayern München – Atlético Madrid


Donderdag 22 oktober



Na een heerlijke midweek met Champions League voetbal spelen we op donderdagavond gewoon verder in de Europa League. Ook dit toernooi gaat weer van start. Dit jaar zijn drie Nederlandse clubs op zoek naar glorie: AZ, PSV en Feyenoord.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 22 oktober hieronder: 


18.55 uur op FOX Sports 1: SSC Napoli – AZ, 18.55 uur op FOX Sports 2: PSV – Granada, 21.00 uur op FOX Sports 1: Celtic – AC Milan, 21.00 uur op FOX Sports 2: Dinamo Zagreb – Feyenoord







Vrijdag 23 oktober



We sluiten de week af met een matige vrijdagavond. Hoewel de Eredivisie dit weekend wel vervolgd wordt, staat de eerste wedstrijd pas voor zaterdagavond op de planning. Voor deze vrijdag hebben we het te doen met de Keuken Kampioen Divisie. Daar start de negende speelronde namelijk.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 23 oktober hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Aston Villa – Leeds United, 21.00 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma


In de Keuken Kampioen Divisie staat een scala van wedstrijden op de planning, waardoor FOX Sports met een slimme oplossing komt. Door middel van twee schakelprogramma’s worden de tien wedstrijden die gespeeld worden te volgen. Zo krijg je alle hoogtepunten van iedere wedstrijden mee en kun jij dus lekker genieten.



Verder speelt Aston Villa op vrijdagavond ook een wedstrijd in de Premier League. De club komt uit tegen Leeds United. Beide clubs doen het boven verwachting goed. Aston Villa staat namelijk stabiel tweede en heeft nog geen wedstrijd verloren, terwijl Leeds de negende positie in bezit heeft met zeven punten uit vier wedstrijden.

Gaat Ajax winnen van Liverpool?

  • Zeker weten!
  • Dat wordt gelijkspel
  • Tuurlijk niet!
27+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:51
19+
Leipzig-trainer komt met dringend Simons-advies voor Koeman
15:36
79+
Nieuwe dreun voor Calvin Stengs
15:21
22+
Drama voor Botman: “Dat probleem heeft hij nu verergerd”
15:05
217+
‘Eredivisie-terugkeer voor Kevin Strootman’
14:48
246+
‘Promes beleeft loodzware tijd in gevangenis Dubai’
14:31
95+
Bosz beoordeelt Schouten en Veerman in Oranje
14:09
65+
Xabi Alonso blijft Bayer Leverkusen trouw
14:00
56+
Meestervoorspelling Der Klassiker: Bayern kampioen? | Match of the Weekend
13:50
266+
‘Weghorst keert terug naar de Eredivisie’
13:32
164+
‘AZ rigoureus en wijst basisklant naar de uitgang’
13:16
152+
Bosz komt in aanloop naar NEC-uit met blessurenieuws
12:48
206+
“Dest kan balans in kleedkamer verstoren”
12:28
255+
Tom Egbers keert terug bij de NOS
12:17
132+
‘Kökcü neemt bij Benfica belangrijk besluit’
12:00
102+
Van ‘t Schip begint bij Ajax aan eindexamen
11:57
90+
Leicester-coach ontslagen wegens relatie met speelster: ‘Dit is niet gezond’
11:52
192+
NEC-supporters furieus na Vitesse-besluit: “Zware competitievervalsing”
11:37
33+
‘Rolmodel’ Henderson oogst lof: “Heb heel goede band met hem”
11:28
20+
5 Nederlanders bereiken halve finale Champions League
11:22
594+
Heeft Ajax nieuwe Frenkie de Jong?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie