Noa Lang neemt afscheid van Ajax met rap

Foto: Noa Lang neemt afscheid van Ajax met rap

Noa Lang transfereerde in de voorbije window van Ajax naar Club Brugge en via een rap neemt hij nu afscheid van de Amsterdammers. De aanvaller schreef het nummer samen met zijn goede vriend Justin Kluivert. “Er komt in voor dat ik niet altijd geliefd ben geweest in Nederland. Ik merk dat het aan het veranderen is, maar dat is een tijd zo geweest”, vertelt hij aan de NOS.

Op Instagram horen we Lang rappen: “Debuut bij Ajax, best nerveus maar ja, ik flikte het. Stond in de basis, weet je wat raar is, ik scoorde 3-1, liet meteen zien wie de baas is. Van de meest gehate jongens van het hele land, wat ik ook doe de dag erop staat het weer in de krant.” Hij reageert: “Het gaat over onze levens. Wat voor mij het belangrijkste is: ik ben mezelf, ik ben geen meeloper en bewandel mijn eigen pad. Dat is hoe ik ben en hoe ik altijd blijf.”

“Ik zou liegen als ik zeg dat ik er geen moeite mee heb”, vervolgt hij. “In mijn hoofd sta ik volgende week gewoon weer op De Toekomst om te trainen met Ajax, maar dat is niet meer. Ik zeg je heel eerlijk: het is niet leuk. Ik sluit nu een groot hoofdstuk in mijn leven. Als kleine jongen droomde ik van Ajax. Ik ben trots dat ik het eerste heb gehaald, maar er zat veel meer in.”

In de ArenA moest hij onder anderen Dusan Tadic voor zich dulden: “Ik kan dan wachten totdat hij niet speelt, maar ik heb de eer aan mezelf gehouden en verder gekeken.” Hij heeft nog geen afscheid kunnen nemen bij Ajax: “Dat wilde ik, maar ik moest weg. En daar wil ik het graag bij laten.” Hij weet al het een en ander over zijn nieuwe werkgever Club Brugge: “Ik ben een voetbalvolger, dus ik weet wel hoe groot Club Brugge is. Maar ik heb wel even opgezocht hoe groot het stadion is, hoeveel landstitels de club heeft, dat soort dingen.” In België worden de Bruggelingen ‘boeren’ genoemd: “In Nederland is dat natuurlijk PSV. Dus nu ben ik ook een keer een boer, haha. Maar allee, het zijt zo.”

Dit bericht bekijken op Instagram

21 jaar lang 1 droom, Ajax 1. Trots dat het is me gelukt maar niet tevreden omdat er meer succes in zat. Genoten van alle jaren bij de club die ik sinds klein lief heb en wil alle mensen binnen Ajax en de fans bedanken voor alle momenten. Nu is het tijd om voor me eigen ontwikkeling te kiezen maar ik zal jullie nooit vergeten ♥️ Noa

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano17) op

Geslaagde rap?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie