De beste voetbaluitzendingen van deze week: Revanche voor Oranje?

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Revanche voor Oranje?

De dagen worden steeds kouder en het water valt met steeds meer furie uit de hemel. We weten allemaal wat dat betekent: de herfst is begonnen. Tijd om je lekker warm aan te kleden en voor de buis te kruipen voor een internationale voetbalweek. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 12 oktober

Nadat het Nederlands elftal heeft zitten klungelen tegen Bosnië en Herzegovina komen we op maandagavond bij met een rustig avondje. De Keuken Kampioen Divisie wordt vervolgd, terwijl er ook genoten kan worden van een live-uitzending van Voetbalpraat. Toch is daar de avond nog niet mee rond.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 12 oktober hieronder: 


17.04 uur op FOX Sports 1: Vrouwen Eredivisie Highlights, 19.50 uur op FOX Sports 1: FC Den Bosch – Helmond Sport, 22.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat


De week trappen we namelijk af met een samenvatting van de Vrouwen Eredivisie. De vrouwen speelden dit weekend namelijk gewoon voor de competitie en wie dit gemist heeft kan de samenvatting op FOX Sports 1 gewoon terugkijken. Meer dan ooit legt FOX Sports dit seizoen ook de focus op het voetbal van de vrouwen, wat logisch is, gezien de prestaties die daar geleverd worden.



Later op de avond start de Keuken Kampioen Divisie ook weer op. De zevende speelronde wordt afgerond met de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Helmond Sport. Beide clubs hebben tot nu toe nog matig gepresteerd en dus zijn allebei de clubs uit op drie punten. Of deze binnengehaald worden is alleen nog maar de vraag. Beide clubs gingen zonder punten naar huis in de laatste speelronde. Het zal dan ook als opluchting komen dat minstens één van de twee ploegen punten zal scoren deze avond.



Om af te sluiten is Voetbalpraat ook terug met een gloednieuwe aflevering. Verwacht inzichten van een aantal analisten over de meest recente wedstrijden. Het Nederlands Elftal zal vast en zeker uitgebreid besproken worden na de matige wedstrijd die werd gespeeld afgelopen zondag. Hopelijk kijkt Frank de Boer ook mee om wat ideeën op te doen voor de wedstrijd tegen Italië later deze week.




Dinsdag 13 oktober



Na een weekend interlandvoetbal gaan we op de dinsdagavond gewoon weer verder met de volgende speelronde van de Nations League. Via Ziggo Sport kun je genieten van de Nations League Switch, terwijl ook het talententeam van Nederland in actie komt. Jong Oranje speelt tegen Jong Cyprus voor de EK Kwalificatie.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 oktober hieronder: 


16.30 uur op FOX Sports 1: Persconferentie Nederlands elftal, 17.50 uur op FOX Sports 2: Go Ahead Eagles – De Graafschap, 18.00 uur op FOX Sports 1: Jong Cyprus – Jong Oranje, 20.15 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch


Woensdag 14 oktober



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders deze week. De voetbaluitzendingen van de avond brengen namelijk de volgende Nations League-wedstrijd voor het Nederlands elftal. Italië is de tegenstander en Frank de Boer hoopt hier dan ook eindelijk zijn eerste drie punten als bondscoach binnen te halen!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 oktober hieronder: 


17.50 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League: Finland – Ierland, 20.35 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League: Polen – Bosnië-Herzegovina, 20.40 uur op NPO 3: NOS Voetbal Nations League: Italië – Nederland


Donderdag 15 oktober



Donderdagavond doen we het rustig aan. Nu de interlandperiode weer voorbij is, richten we ons weer op het competitievoetbal. Op de donderdag betekent dat een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie die nog gespeeld moet worden. FC Den Bosch tegen Almere City FC had eigenlijk al in de zesde speelronde beslist moeten worden, maar dat ging niet door. Tijd om die wedstrijd nu in te halen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 oktober hieronder: 


17.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Premier League World, 19.50 uur op FOX Sports 1: FC Den Bosch – Almere City FC, 22.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat



Vrijdag 16 oktober



We sluiten de week af met een matige vrijdagavond. Hoewel de Eredivisie dit weekend wel vervolgd wordt, staat de eerste wedstrijd pas voor zaterdagavond op de planning. Voor deze vrijdag hebben we het te doen met de Keuken Kampioen Divisie. Daar start de achtste speelronde namelijk.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 16 oktober hieronder: 


18.35 uur op FOX Sports 2: Helmond Sport – De Graafschap, 18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.50 uur op FOX Sports 2: NAC Breda – SC Cambuur, 21.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Paniekvoetbal


De Graafschap trapt de avond dan ook af tegen Helmond Sport. De club uit Doetinchem gaat op bezoek bij de ploeg die eerder deze week ook al streed voor drie punten. Na de laatste twee overwinningen heeft De Graafschap dan ook alle vertrouwen om ook deze vrijdagavond met een goed gevoel af te sluiten. 



De vraag is of hetzelfde ook gezegd kan worden over NAC Breda. Hoewel de club koploper is en nog geen punt verspeelt heeft, staat SC Cambuur op het programma. Die ploeg staat derde en hoopt deze week voor het eerste puntenverlies van NAC te zorgen. Hoe dat afloopt zie je kort voor negen uur op FOX Sports 2.

Gaat Oranje winnen van Italië?

  • Zeker!
  • Dat wordt gelijkspel
  • Ik denk het niet
18+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:10
24+
‘Ajax heeft groot nieuws voor Brobbey’
19:00
3+
Nieuwe club Geertruida, Taylor naar EK en Eindhoven de BESTE! | Twee Viertje met Aad #79
18:48
41+
Dost absent bij bekerfinale NEC: ‘Hij heeft er niet zoveel zin in’
18:33
48+
Slot deelt blessure-update richting bekerfinale
18:18
75+
‘Club concreet voor Frenkie de Jong, Barça twijfelt’
18:17
95+
Sturing en KNVB reageren op Vitesse-doodsteek
18:00
5+
Oranje sterkhouders terug in selectie Paris Saint-Germain
17:49
93+
Vitesse deelt video na vonnis KNVB: “Het doek is gevallen”
17:39
507+
‘Ontslag Joep Schreuder na bizarre vraag aan Hancko’
17:25
570+
Spaanse media onthullen groot nieuws over Ajax en Xavi
17:11
28+
Lazio-speler kan contract voor 100 euro verlengen
17:00
75+
(N)iets weerhoudt Feyenoord van de Dennenappel
16:59
26+
Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij
16:47
1141+
Vitesse krijgt 18 punten in mindering, degradatie een feit
16:34
449+
Grote Kroes-climax lijkt stapje dichterbij
16:21
52+
Hancko: “Ik wil zo’n nederlaag niet nog een keer ervaren”
16:05
1705+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord in bekerfinale tegen NEC: Trauner en Bijlow terug
15:54
97+
‘Volendam herhaalt Van de Ven-trucje met Veerman’
15:40
223+
‘Lozano in ruildeal weg bij PSV’
15:24
94+
NEC-iconen tippen: zó is Feyenoord te verslaan
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie