Luis Suárez onthult: Messi-stunt in de maak

Foto: Luis Suárez onthult: Messi-stunt in de maak

Lionel Messi diende deze zomer een transferverzoek in bij FC Barcelona, maar dat weigerde hiermee akkoord te gaan. De Argentijn had vervolgens geen zin in een juridische strijd en maakte bekend nog één jaartje in het Camp Nou-stadion te blijven.

Volgens Luis Suárez had de vertrekwens van zijn goede vriend helemaal niks met zijn eigen situatie (coach Ronald Koeman deelde hem mee dat hij moest vertrekken) te maken. In een interview met Sport vertelt hij: “Nee, het was geen gebaar naar mij toe of iets dergelijks. Maar ik vind wel dat ze zijn transferverzoek hadden moeten accepteren. Uit respect naar Leo ga ik niet onthullen wat er allemaal speelde, maar het was een moeilijke en gecompliceerde situatie. Hij wilde weggaan en de club ging daar niet mee akkoord, dat was heel erg zwaar voor hem en ik probeerde hem zo goed en kwaad als het ging te steunen.”

De Uruguayaan vervolgt: “Messi en Barcelona zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De club heeft ervoor gezorgd dat hij zich in zijn carrière zo kon profileren, maar nu is het zaak dat hij weer gelukkig wordt in Catalonië. Hij moet de nummer één blijven, de beste voetballer ter wereld.”

Het lijkt misschien een zekerheidje dat de superster na dit seizoen bij Barça vertrekt, maar Suárez verwacht een stunt: “Als hij straks weer gelukkig is en zich op zijn gemak voelt, en er komt een nieuw bestuur, dan wil hij verder bij de club. Als vriend maakt het mij eigenlijk niet uit wat hij doet: of hij nou in Camp Nou blijft spelen of een transfer maakt, ik blijf hem steunen.”

Verwacht jij ook dat Messi alsnog blijft?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
2093+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie