De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Oranje-tijd!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Oranje-tijd!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Het is een weekend vol met interlandvoetbal. De Nations League staat immers weer voor de deur!



Zaterdag 10 oktober



Met een avondje Nations League zou je haast denken dat er geen andere wedstrijden meer op het programma staan dit weekend. Gelukkig is niets minder waar. Hoewel de Nations League op volle toeren draait, gaat de Keuken Kampioen Divisie onverbitterd door.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 10 oktober hieronder:


16.20 uur op FOX Sports 1: MVV – Go Ahead Eagles, 18.45 uur op FOX Sports 1: Almere City FC – Roda JC, 19.40 uur op FOX Sports 2: Persconferentie Nederlands eftal, 20.15 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch, 21.00 uur op FOX Sports 1: Telstar – TOP Oss


Vandaag is het MVV dat de dag begint met een wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Laatstgenoemde heeft alles behalve een lekker begin van het seizoen. De Eagles staan zeventiende en hopen uit bij MVV hun slag te slaan en de drie punten te pakken. MVV wil daarentegen revanche door zich te herpakken. De vorige wedstrijd tegen Jong AZ mondde namelijk uit in een doelpuntrijk gelijkspel.



Ook Almere City speelt op de zaterdagavond. De nummer 2 op de ranglijst neemt het op tegen Roda JC in een titanenstrijd tussen clubs die voor promotie strijden. Mits Almere wint, komt de club weer binnen handbereik van koploper NAC Breda. Dat er om drie onwijs belangrijke punten gestreden wordt, is wat dat betreft ook een understatement.



Wie geen zin heeft in de Keuken Kampioen Divisie, kan natuurlijk ook alleen inschakelen voor de Nations League. Op Ziggo Sport start om 20.15 uur de Nations League Switch. Hier worden alle hoogtepunten van de wedstrijden die ‘s avonds gespeeld worden in rap tempo afgewisseld. Zo mis je niets van deze hectische avond Interlandvoetbal.



Als je alleen naar landenvoetbal kijkt om Oranje aan te moedigen, heb je op zaterdagavond ook nog de plicht om naar de persconferentie van Oranje te kijken. Het Nederlands elftal speelt immers op zondagavond, dus treedt kersverse bondscoach Frank de Boer een dagje eerder aan om vragen van de pers te beantwoorden. Hopelijk heeft hij antwoord op hoe Oranje beter gaat spelen, want tegen Mexico was nogal bedroevend. 







Zondag 11 oktober



Met een relatief rustige zaterdag is zondag 11 oktober een dag om daadwerkelijk in de gaten te houden. Oranje komt namelijk in actie in de Nations League en heeft winst nodig om zicht te houden op de koppositie in de poule. De tegenstander? Bosnië en Herzegovina, de hekkensluiter in de poule. Als daar geen winst uit te halen valt, belooft komende week nog lastig te worden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 11 oktober hieronder:


14.30 uur op FOX Sports 1: SC Cambuur – FC Dordrecht, 17.50 uur op NPO1: NOS Voetbal Nations League, 17.50 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League: Engeland – België, 20.40 uur op Ziggo Sport: UEFA Nations League Switch


Niet alleen Nederland komt in actie tijdens deze grillige zondag. Engeland heeft namelijk ook een moeilijke opgave, want de ploeg onder leiding van Harry Kane moet strijden tegen België. De Rode Duivels hebben tot nu toe nog geen punt verspeelt in de competitie en zijn dit ook zeker niet van plan. Door winst komt het team op negen punten, waarna het gat met nummer twee gegarandeerd vijf punten zal zijn.



De avond sluiten we af met de Nations League Switch op Ziggo Sport. Net als gisteren worden alle wedstrijden die op de avond gespeeld worden aangehaald. Zo hoef jij niets te missen en krijg je de hoogtepunten mee van alle Nations League-wedstrijden die gespeeld worden zonder dat je de hele tijd hoeft te zappen.

Verwacht jij dat Oranje wint?

  • Ik wel
  • Ik niet
35+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:19
0+
Wilfred Genee ‘cancelt’ Vandaag Inside-gast
12:48
190+
‘Excelsior zwaar benadeeld tegen Ajax’
12:41
521+
‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’
12:20
223+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
12:00
39+
Waarom Mikautadze bij Ajax nooit gaat slagen
11:46
110+
ESPN-analisten kraken ‘kelderklasse-speler’ Ajax
11:35
165+
Grote zorgen om Brobbey-situatie: ‘Het is gek’
11:15
189+
‘Transfergekte bij Manchester United aanstaande’
10:44
202+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
103+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
107+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
158+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
172+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
233+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
247+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
538+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2486+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
829+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
202+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie