“Ik heb er vertrouwen in dat ik de situatie kan omdraaien”

Foto: “Ik heb er vertrouwen in dat ik de situatie kan omdraaien”

Het verhaal van Kepa Arrizabalaga is inmiddels wel bekend: Chelsea betaalde een godsvermogen aan Athletic Bilbao voor de doelman, maar die faalt keer op keer op Stamford Bridge en inmiddels hebben de Blues Édouard Mendy aangetrokken.

Desondanks kijkt de Spanjaard met vertrouwen naar de toekomst. In gesprek met Sky Sports zegt hij: “Ik voel me goed, sterk en zelfverzekerd. Dit is misschien niet de situatie waar ik in dacht te zou zitten, maar tijdens een profcarrière maak je zulke dingen mee. Ik moet me rustig houden en blijven werken. Ik heb er vertrouwen in dat ik de situatie kan omdraaien. Als ik de kans krijg om te spelen, zal ik het proberen zo goed mogelijk te doen.”

In het afgelopen weekend gaf Lampard al aan de massale kritiek op Kepa onterecht te vinden: “Ik denk dat je hem ernaar moet vragen, want hij is degene die de woorden uitsprak. Iedere coach communiceert anders met zijn spelers, ik ga daar geen commentaar op geven. Ik voel het vertrouwen van de club en ook hier bij het nationale team. Ik speel voor twee topteams met twee geweldige coaches.”

Arrizabalaga maakt onderdeel uit van de selectie van Spanje. Luis Enrique: “Hij heeft bewezen volwassen te zijn door zich aan te passen aan een zeer moeilijke situatie. Het is niet het einde van de wereld. Dit overkomt iedere voetballer tijdens zijn carrière. Dit is denk ik het perfecte moment voor Kepa om te bewijzen wat hij waard is.”

Kan Kepa dit omkeren?

  • Ja
  • Nee
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie