“Onbegrijpelijk dat hij bij het Nederlands elftal zit”

Foto: “Onbegrijpelijk dat hij bij het Nederlands elftal zit”

Analyticus Kenneth Pérez vindt het gek dat Marco Bizot momenteel onderdeel uitmaakt van de selectie van het Nederlands elftal. De doelman blunderde een paar keer tegen Sparta Rotterdam en kreeg als klap op de vuurpijl een rode kaart…

Bij FOX Sports zegt Pérez: “Bizot is niet zo slecht als hij afgelopen zondag was, maar hij was ook weer niet zo ontzettend goed in het jaar dat hij maar heel weinig doelpunten tegen kreeg. Je hebt soms wel eens een jaar dat alles tegen je aankomt. Het is voor mij onbegrijpelijk dat hij bij het Nederlands elftal zit. Je moet drie keepers hebben. Verder interesseert mij een discussie over wie de derde keeper van Oranje moet zijn niet zo.”

Martijn Krabbendam van Voetbal International snapt dat men zich in Rotterdam afvraagt waarom Justin Bijlow niet opgeroepen is: “Alleen kijken ze ook naar het feit dat Bijlow bij Jong Oranje wedstrijden kan spelen. Of je nou derde keeper bij Oranje bent of keept voor Jong Oranje, dat zal ook een rol spelen.”

De journalist vervolgt: “Ik vind dat Bijlow het verdient om erbij te zitten. Als je kijkt naar zijn prestaties, hoe hij in het doel staat en de rust die hij uitstraalt. Gewoon een uitstekende keeper. Het is maar een kwestie van tijd voor hij er wél staat.” Henk Hoijtink van Trouw haakt in: “We hebben jarenlang Edwin van der Sar gehad. Dat was een lekkere keeper om te hebben, maar die hebben we nu niet. Dan moet je de beste opstellen.”

Bizot Oranje-onwaardig?

  • Ja
  • Nee
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie