‘Antoine is de toekomst van Barcelona, Messi niet’

Foto: ‘Antoine is de toekomst van Barcelona, Messi niet’

FC Barcelona betaalde een jaartje geleden liefst 120 miljoen euro aan Atlético Madrid voor Antoine Griezmann, maar de aanvaller heeft eigenlijk nog geen goede wedstrijd voor de Catalanen gespeeld. Olivier Giroud denkt echter dat het vanzelf wel goedkomt.

De spits van Chelsea zegt over zijn ploeggenoot van het Franse nationale team: “Het is duidelijk dat hij niet de makkelijkste weg heeft gekozen toen hij voor een enorme club als Barcelona te tekenen. Het was een mooie stap in zijn carrière, dat zal niemand kunnen ontkennen. Ik begrijp het dus ook volledig.” Maar… waarom komt het er nog niet uit? “Het is lastig om je bij zo’n club aan te passen. Zeker als je samenspeelt met een grootheid als Lionel Messi, die dezelfde positie bekleedt.”

En dus moet Griezmann afwachten: “Het zal misschien lang duren voordat we de beste versie van hem gaan zien bij Barcelona, maar ik weet zeker dat het uiteindelijk gaat gebeuren. Ik maak me geen zorgen om hem. Hij moet geduld hebben. Antoine is de toekomst van Barça, want Messi zal er niet voor eeuwig rondlopen.”

Bondscoach Didier Deschamps van Les Bleus zei eerder al over Griezmann: “Ik ben ervan overtuigd dat hij niet blij is met de huidige situatie. Als hij er publiekelijk iets over zou zeggen, dan denk ik niet dat Koeman dat graag zou willen horen. Ik wil niet praten over wat er bij clubs speelt, maar Griezmann speelt bij Barcelona op de rechterflank. Ik kan niet begrijpen waarom hij niet in een meer centrale rol speelt.”

Is Griezmann de toekomst van Barça?

  • Ja
  • Nee
227+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie