“Het is toch gewoon omdat Götze heeft gewacht op iets beters?”

Foto: “Het is toch gewoon omdat Götze heeft gewacht op iets beters?”

PSV lijkt in de sloturen van de transfermarkt dé stunt van deze transferzomer te voltooien. Mario Götze, in 2014 nog matchwinnaar in de WK-finale, zou transfervrij naar Eindhoven verhuizen.

In Eindhoven is de euforie groot, maar Kenneth Perez blijft een tikkeltje sceptisch. “Het zal mij benieuwen. De laatste keer dat ik hem heb zien voetballen is heel lang geleden en ik heb hem ook altijd ietwat te dik gevonden, dat hij niet fit was. Ik heb hem heel lang niet fit gezien”, vertelt de Deen in Voetbalpraat.

De FOX Sports-analist vervolgt: “Hij heeft ook een stofwisselingsziekte gehad en dat soort dingen. Hij heeft gewoon heel weinig gespeeld en ik kan dus totaal niet beoordelen op wat voor niveau hij nu zit en hoelang het duurt voordat hij wedstrijdfit is. Bij zijn laatste club heeft hij natuurlijk ook bijna niet gespeeld.”

Perez vindt Götze wel een grote naam. “En het is ook erg interessant om te zien wat dat gaat doen met Mohamed Ihattaren die op die positie staat. Want ik neem aan dat Cody Gakpo wel een zekerheidje is aan de linkerkant en dat zijn wel de posities waarvoor Götze in aanmerking komt.”

De Deen denkt dat Roger Schmidt een hoofdrol heeft gespeeld, maar is ook realistisch. “Het is toch gewoon omdat Götze heeft gewacht op iets beters? Zo is het natuurlijk. PSV is in dezen de afwachtende partij. Götze heeft gekeken van: nou, is er iets beters? Dat is er niet, dan moet ik nu iets beslissen want ik wil wel gaan voetballen.”

Gaat Götze imponeren in de Eredivisie?

  • Ja
  • Nee
612+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie