Zlatan over VI en Derksen: “Fuck you, I can buy your magazine and the moustache”

Foto: Zlatan over VI en Derksen: “Fuck you, I can buy your magazine and the moustache”

Zlatan Ibrahimovic is één van de velen die een autobiografie liet optekenen. Het werd een doorslaand succes, weet ook Michel van Egmond. De schrijver ontmoette de Zweed kort na het uitbrengen van het boek, in 2011.

“We hadden het over boeken en natuurlijk ook over zijn boek. Ik vroeg ook hoe het zat met zijn boek. ‘Dat gaat als een speer. Ik heb ervoor gezorgd dat het boek in Zweden in elke benzinepomp ligt. Van het uiterste puntje van Zweden tot aan Malmö. En ik ga er ook voor zorgen dat het op school verplicht gelezen wordt en blablabla.’ Op een gegeven moment zei ik of Thijs Slegers: ‘Nou, als je nou een deel twee maakt en je wilt er echt een beetje succes mee hebben, dan kunnen wij het ook uitgeven bij Voetbal International. Als wijze van grap”, haalt Van Egmond aan in een podcast van Voetbal International.

Maar toen zei de oud-Ajacied: “‘F*ck you and your f*cking magazine. If I want I will buy your f*cking magazine and then the moustache (Johan Derksen, red.) can work for me.’ Top man, die Zlatan. Dat is nou echt een personality. Het was een geweldige gozer, die Zlatan. Ik heb zelden zo’n voorkomende superster gezien als hij. Die was echt zo ongelooflijk aardig tegen iedereen. Misschien trof ik hem op een goede dag, want ik kan me ook goed voorstellen dat hij je lachend een klap voor je bek geeft”, lacht Van Egmond tot slot.

Ben jij fan van Zlatan als persoon?

  • Ja
  • Neh
1134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie