Rayhi wil transfereren: “Het is gewoon puur voor het geld”

Foto: Rayhi wil transfereren: “Het is gewoon puur voor het geld”

Mohamed Rayhi speelde vandaag met Sparta Rotterdam tegen PEC Zwolle (4-0 verlies), maar zijn toekomst ligt vermoedelijk elders. Ten overstaan van FOX Sports geeft hij namelijk toe dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer.

Hij wil om een hele simpele reden naar Al-Batin uit Saudi-Arabië: “Mensen gaan niet naar Saudi-Arabië om naar de olie-industrie te kijken, of om een stap te maken naar de Champions League daarna. Saudi-Arabië is gewoon heerlijk financieel aantrekkelijk voor elke speler, daar doet elke speler het voor. Degene die zegt dat hij het daar niet voor doet, die liegt. Saudi-Arabië staat niet bekend om een stap hogerop te maken, het is gewoon puur voor het geld, en om mijn toekomst financieel veilig te stellen. Dat is ook de enige reden om die kant op te gaan, daar ben ik gewoon heel eerlijk over.”

Rayhi weet: “Ze hebben een bod neergelegd bij Sparta.” Dat heeft technisch directeur Henk van Stee echter afgeslagen. De voetballer heeft goede hoop dat het alsnog rondkomt, maar zal ook niet lastig doen als dit niet het geval is. “Ik ben nu nog speler van Sparta, ik doe gewoon mijn stinkende best om elke wedstrijd goed te spelen voor Sparta. De club weet hoe ik erin sta, de trainer weet het ook, ik ben daar gewoon heel eerlijk over. Het is nu aan de clubs om het rond te maken. Als dat niet gebeurt, ga ik gewoon mijn best doen hier.”

Verfrissend dat hij dit gewoon zegt?

  • Vind ik eigenlijk wel
  • Vind ik niet
186+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie