‘Bizarre Lionel Messi-transfer choqueert hele wereld’

Foto: ‘Bizarre Lionel Messi-transfer choqueert hele wereld’

Soms denk je alles wel zo’n beetje gelezen te hebben: Ajax wilde Mario Balotelli hebben, Samuel Eto’o zou naar Amsterdam komen, dat werk. Het is echter toch nog mogelijk om de gemiddelde voetbalfan te verbazen, en zeker de Spaanse pers is hiertoe in staat.

Verschillende roddelmedia uit Spanje melden op maandagochtend namelijk dat Lionel Messi een bizar plannetje heeft. De Argentijn heeft al publiekelijk gezegd dat hij zijn (nog één jaar doorlopende) contract bij FC Barcelona uit zal dienen, maar daarna is hij weg.

Manchester City, Paris Saint-Germain en Juventus werden genoemd als mogelijke bestemmingen, maar vandaag kunnen we opeens lezen dat Messi zijn zinnen gezet zou hebben op een transfer naar… Leeds United. De superster zou zichzelf wel op Elland Road zien voetballen bij de huidige Premier League-promovendus. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de aanwezigheid van Marcelo Bielsa bij de Whites: Messi onderhoudt een speciale band met El Loco en raadde de markante Argentijnse coach aan bij het bestuur van Barça na het ontslag van oefenmeester Quique Setién. De Catalanen gingen voor Ronald Koeman, tot onvrede van de aanvaller.

Een overstap van Messi naar Leeds lijkt misschien onmogelijk, maar de grote baas van de club, Andrea Radrizzan, beschikt over een vermogen van 550 miljoen euro, waardoor hij wel wat klaar kan spelen. Toch zou een daadwerkelijke transfer natuurlijk regelrecht bizar zijn.

Bizar gerucht?

  • Vind ik echt, ja
  • Vind ik eigenlijk niet…
2336+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie