PSV neemt ‘lachwekkend’ bod absoluut niet serieus

Foto: PSV neemt ‘lachwekkend’ bod absoluut niet serieus

PSV zag Jeroen Zoet al naar Spezia Calcio transfereren en de Italiaanse club is nog niet klaar in Eindhoven. De Serie A-promovendus heeft zich namelijk ook officieel gemeld voor de handtekening van middenvelder Jorrit Hendrix, al wordt een deal bereiken een lastig verhaal.

De Telegraaf geeft op maandagochtend namelijk een update: “Jorrit Hendrix (25) staat in de belangstelling van Spezia, de Serie A-club die afgelopen week ook Jeroen Zoet van PSV overnam. Maar in tegenstelling tot Zoet, die al in Italië zit, hoeft Hendrix nog niet op een transfer te rekenen. De Eindhovenaren nemen de (huur)poging om de middenvelder over te nemen nog niet serieus.”

De krant vervolgt: “PSV wil Hendrix, die nog een jaar onder contract staat, dan ook niet voor een appel en een ei laten gaan. Hendrix is een speler die dit seizoen onder Roger Schmidt hoe dan ook opnieuw veel gebruikt zal worden. PSV zal pas willen praten bij een bedrag dat de 2 miljoen euro overstijgt en dan moet het ook nog naar een adequate vervanger kunnen schakelen.”

Blijft de controleur in het Philips Stadion, dan is PSV daar alleen maar blij mee: “Hendrix is een speler waar een trainer in de tactische discipline altijd op kan bouwen. En iemand die nagenoeg altijd fit is. Het maakt zijn rol bij PSV op voorhand al groter dan die van bijvoorbeeld Erick Gurierrez, ondanks zijn wens een stap te maken na 17 seizoenen PSV.”

Wat vind jij van de opstelling van PSV?

  • Goed
  • Slecht
366+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie