Sörloth meldt zich niet bij club en lijkt transfer te willen forceren

Foto: Sörloth meldt zich niet bij club en lijkt transfer te willen forceren

Alexander Sörloth is dichtbij een mooie transfer naar RB Leipzig. De Noorse spits van Trabzonspor kan zijn droomseizoen bekronen met een move en lijkt bereid daar alles voor over te hebben.

Sorlöth kwam vorig jaar over van Crystal Palace en sloot een huurcontract van twee jaar in Trabzon. De bij FC Groningen mislukte aanvaller kende een prachtig seizoen en scoorde liefst 33 keer voor de Turken. Een transfer lonkt: RB Leipzig is Timo Werner en Patrick Schick kwijtgeraakt en ziet in de 24-jarige Sörloth de nieuwe aanvalsleider. 

Sörloth kwam vorige week uit voor de Noorse nationale ploeg en liet zich daar testen op COVID-19. Sørloth zou de testresultaten donderdag binnenkrijgen en vrijdag naar Turkije vliegen, maar bij zijn club heeft niemand nog iets van hem vernomen. ‘We hebben een aanbieding ontvangen van RB Leipzig voor onze speler Alexander Sørloth en het bestuur bestudeert deze’, schrijft Trabzonspor in een statement. 

‘Terwijl we in het proces zaten van de onderhandelingen met alle partijen, waarin we onder meer het huurcontract vroegtijdig moeten beëindigen, ging Alexander naar de Noorse ploeg. Hij zou op 8 september terugkeren in Trabzon, maar liet een coronatest afnemen en verzekerde ons dat hij vrijdag hier zou zijn.’  Sørloth heeft zich daar niet aan gehouden. ‘De speler is nog steeds niet in Trabzon. We hebben daarom een disciplinaire procedure opgestart’, klinkt het.

Gaat die transfer er komen?

  • Ja
  • Nee
73+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie