‘Enorm probleem Ten Hag door Ajax-transfer’

Foto: ‘Enorm probleem Ten Hag door Ajax-transfer’

Ajax heeft Hakim Ziyech (Chelsea) en Donny van de Beek (Manchester United) al uitgezwaaid, maar beschikt over adequate vervangers als de twee aanwinsten Antony en Mohammed Kudus. Een vertrek van Nicolás Tagliafico zou de Amsterdammers echter keihard raken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad in ieder geval op zaterdagochtend. De krant meldt: “Het is voor Erik ten Hag te hopen dat de linkerkant van zijn defensie de komende weken fit en aan boord blijft. De spoeling is daar dun. Goed beschouwd heeft de coach in Lisandro Martínez één ervaren back-up voor twee posities. En dan is een transfer van landgenoot Nicolás Tagliafico nog altijd niet uitgesloten. Spelen zonder Ziyech en Donny van de Beek ging Ajax de voorbije maand heel aardig af, al moet in grote wedstrijden natuurlijk nog blijken hoe weerbaar het gerenoveerde team is. Zo had Ajax in het coronaseizoen ook heel lang het gevoel het ook wel zonder Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt te kunnen. Inmiddels is meer dan de helft van het succesteam van vorig jaar vertrokken.”

De krant gaat verder: “Blijft het huidige team nog wel bijeen? Vooral een vertrek van de Argentijnse krijger Tagliafico zou een klap zijn voor Ajax. Het halen van een waardige back-up of opvolger is een hels karwei, blijkt uit de tientallen aangeboden linksbacks die directeur Overmars en zijn scouts de voorbije maanden afwezen.”

Hetzelfde geldt voor André Onana, al steekt zijn situatie anders in elkaar: “Een transfer van de topdoelman, die overigens wel steeds minder aannemelijk wordt, kan Ajax ook terugwerpen. Zeker nu in de voorbereiding is gebleken dat de teruggekeerde Stekelenburg lang niet het niveau heeft van de eerste doelman.”

Groot probleem als Tagliafico weggaat?

  • Zeker
  • Nee
879+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie