Van de Beek over droomtransfer: “Ongelooflijk”

Foto: Van de Beek over droomtransfer: “Ongelooflijk”

Donny van de Beek is officieel een speler van Manchester United. De middenvelder komt voor maximaal 44 miljoen euro over van Ajax en heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe avontuur, zo vertelt hij op de clubwebsite van de Red Devils.

Hij zegt allereerst: “Ik kan niet eens begínnen met uitleggen hoe ongelooflijk het is om onderdeel te mogen zijn van een club met zo’n geweldige historie.” Vervolgens richt hij zich tot zijn oude werkgever: “Ik wil iedereen bij Ajax bedanken: ik ben daar opgegroeid en zal voor altijd een speciale band hebben met die club.”

Van de Beek gaat verder: “Ik ben klaar voor de volgende stap in mijn carrière, klaar om op het hoogste niveau te presteren. Wat dat betreft is er geen groter podium dan Manchester United. Iedereen heeft me al verteld hoe geweldig de sfeer op Old Trafford is, en ik kan niet wachten om dat mee te maken, zodra het voor fans weer veilig is om hier te komen.”

De Oranje-international moet vermoedelijk een middenveld vormen met Bruno Fernandes en Paul Pogba: “Dit team heeft een paar van de beste middenvelders ter wereld, maar ik weet dat ik van hen kan leren. Tegelijkertijd wil ik ook mijn eigen kwaliteiten toevoegen aan de selectie. Ik heb gesproken met de manager (Ole Gunnar Solskjaer, red.) over zijn visie voor dit team, en de weg die de club is ingeslagen is opwindend. Ik kan niet wachten om daar onderdeel van te zijn.”

Fernandes, Pogba en Van de Beek…

  • Geweldig middenveld
  • Ik ben niet onder de indruk
245+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie