‘Marcel Brands haalt lievelingetjes Ancelotti naar Everton’

Foto: ‘Marcel Brands haalt lievelingetjes Ancelotti naar Everton’

Directeur voetbalzaken Marcel Brands werkt aan twee Everton-toptransfers. James Rodríguez van Real Madrid is hard op weg naar Goodison Park en ook Allan van Napoli gaat hoogstwaarschijnlijk voor de Toffees voetballen.

De eerstgenoemde, de Colombiaanse nummer tien van De Koninklijke, wordt nu al een paar jaar aan een transfer naar de tweede club van Liverpool gelinkt. Voetbal International schrijft op woensdag: “Spaanse media melden dat de aanvallende middenvelder nu écht op weg naar Goodison Park is. James Rodríguez staat nog onder contract bij Real Madrid, maar daar traint hij al niet meer mee. Het is dus wachten op de officiële bekendmaking van de transfer. Het zou niet voor het eerst zijn dat Carlo Ancelotti zich ontfermt over James: de twee werkten eerst kort samen bij Real Madrid, de Italiaanse trainer haalde de Colombiaan later op huurbasis naar Bayern München.”

Ook Allan gaat dus naar Everton: “De Braziliaan (die bij Napoli jarenlang samenwerkte met de oefenmeester) landde woensdag met een privévliegtuig in Liverpool, zo blijkt uit foto’s in handen van The Daily Mail. De 29-jarige Allan zou zo’n 25 miljoen euro moeten kosten.”

VI concludeert: “Als de beide transfers worden afgerond, betekent dat een fraaie dubbelslag voor technisch directeur Brands. Zijn werkgever eindigde afgelopen seizoen zeer teleurstellend als twaalfde, en dus is een renovatie noodzakelijk. Allan en James moeten de eerste bouwstenen worden van het nieuwe Everton, ook Abdoulaye Doucouré (Watford) zou op weg zijn naar de club. Daarmee zou Ancelotti nóg een nieuwe optie hebben op het middenveld.”

Verwacht jij wel wat van Everton?

  • Ik zeker
  • Ik niet…
144+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie