Mundo Deportivo: Koeman verwelkomt snel eerste ‘Oranje-aankoop’

Foto: Mundo Deportivo: Koeman verwelkomt snel eerste ‘Oranje-aankoop’

El Mundo Deportivo schrijft op de vroege maandagmorgen dat Georginio Wijnaldum daadwerkelijk hard op weg is naar FC Barcelona. De Catalanen zouden in ieder geval al in onderhandeling zijn met Liverpool om hun nieuwe coach Ronald Koeman zijn eerste aanwinst te geven.

Wijnaldum beschikt over een aflopend contract op Anfield Road, waarover oefenmeester Jürgen Klopp onlangs nog zei: “Het is een open contractsituatie, we doen daar verder geen mededelingen over. De kwestie blijft tussen de club en speler. De verhoudingen zijn momenteel goed, Gini maakt een scherpe indruk tijdens de voorbereiding. De afgelopen jaren was hij ook al steeds één van de beste spelers. Dat is alles wat ik erover kan zeggen.”

Volgens het bovengenoemde medium is de kans echter bijzonder groot dat de toekomst van Wijnaldum in het Camp Nou-stadion ligt. De transfer is nog niet afgerond, maar kan in een stroomversnelling komen als Thiago Alcántara van Bayern München zich bij de Reds voegt. Die willen hem in ieder geval graag hebben en de Spaanse spelmaker zou zijn jawoord al hebben gegeven aan de regerend landskampioen van de Premier League.

Het is daarom alleszins een mogelijkheid dat we snel witte rook kunnen zien wat betreft de overstap van Gini naar Barça. Binnen enkele dagen zou deze deal namelijk al afgerond kunnen worden.

Vind jij Wijnaldum bij Barça passen?

  • Ik wel
  • Ik niet
1096+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie