Sulejmani belangrijk voor Young Boys, Celtic vliegt al uit Champions League

Foto: Sulejmani belangrijk voor Young Boys, Celtic vliegt al uit Champions League

Young Boys heeft zich geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. Miralem Sulejmani was belangrijk voor de Zwitsers met een goal. Voor Celtic bleef het avontuur in het miljardenbal beperkt tot negentig minuten.

BSC Young Boys – KÍ Klaksvík

Dit treffen was het affiche tussen de kampioen van Zwitserland en de Faeroer eiland. Young Boys maakte de favorietenrol waar en won uiteindelijk met 3-0. Jean Pierre Nsame opende de score, waarna Sulejmani de marge even later verdubbelde. De Servische aanvaller kennen we nog uit zijn Nederlandse periode bij Ajax en sc Heerenveen. De gasten mocht en nog even hopen na de aansluitingstreffer via John Johannessen. Ngoumo Ngamaleu maakte in de slotfase een einde aan alle spanning.

Celtic – Ferencváros

Waar Celtic in de eigen competitie al negen keer landskampioen op rij werd, blijven de Europese prestaties al jaren uit. Ook dit keer lijkt het voor de Schotten weer mis te gaan. Tegen het Hongaarse Ferencváros kwamen de gastheren al snel op achterstand via David Siger. Kort na de pauze zorgde Ryan Christie nog voor de gelijkmaker, maar uiteindelijk gingen de bezoekers er toch met de winst vandoor. Tocmac Nguen maakte de beslissende goal. Het Nederlandse talent Jeremie Frimpong kwam nog binnen de lijnen voor Celtic, maar hij kon weinig uitrichten.

Schandalig van Celtic?

  • Ja, heel slecht
  • Dat ook weer niet…
276+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie