De tofste voetbaluitzendingen van deze week

Foto: De tofste voetbaluitzendingen van deze week

De Champions League is gespeeld en ook de Europa League heeft een winnaar. Na een aantal spannende weken in Europa zijn het Bayern München en Sevilla respectievelijk die met de bekers naar huis gaan. Ondanks dat de spanning deze week iets minder is, betekent dat niet dat we geen toffe programma’s hebben om naar uit te kijken. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 24 augustus 



Nadat we weer een beetje zijn bijgekomen van de enerverende finale in de Champions League is het tijd om onze ogen te richten op komende week. Dit doen we met een rustige maandag, want veel soeps staat er niet op de planning. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 augustus hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: FC Emmen – PEC Zwolle, 19.20 uur op Ziggo Sport Voetbal: Paniekvoetbal, 21.00 uur op FOX Sports 1: Ajax TV: Seizoensoverzicht 10-11


Terwijl we zondagavond mochten genieten van de kraker tussen Bayern München tegen Paris Saint-Germain, is het vanavond een Nederlandse ‘kraker’ in de Eredivisie die op de planning staat. FC Emmen strijdt in een tot nu toe matige aanloop naar de competitie tegen PEC Zwolle. Ook deze oefenwedstrijd is onderdeel van De Comeback op FOX Sports.



De programmering staat centraal in de maand augustus om het terugkerende voetbalseizoen in te luiden. De Eredivisie mag na veel wikken en wegen in september weer van start en dus worden oefenwedstrijden volop gespeeld. Hierdoor kun je alvast weer genieten van je favoriete Nederlandse voetbalteam.



Later op de avond is ook nog een seizoensoverzicht van Ajax te zien. Hiervoor duikt FOX Sports terug in de tijd naar seizoen 2010/2011. Het is het jaar waarin Ajax de dertigste landstitel binnenhaalde en haar derde ster verdiende. Wel werd de KNVB-beker verloren, maar dat smetje laten velen lekker links liggen. 




Dinsdag 25 augustus



Waar maandag een vrij matige aftrap van de week had, is dat op dinsdag wel anders. Ajax komt namelijk in actie met een oefenwedstrijd tegen Hertha en ook Liverpool speelt vandaag. Toevalligerwijs speelt de kampioen in de Premier League tegen Red Bull Salzburg, de club waartegen Ajax afgelopen weekend speelde.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 augustus hieronder:


15.55 uur op FOX Sports 1: Arminia Bielefeld – Feyenoord, 15.55 uur op Ziggo Sport: Liverpool – Red Bull Salzburg, 18.35 uur op Ziggo Sport: Ajax – Hertha BSC (vriendschappelijke wedstrijd)


Woensdag 26 augustus

De week wordt weer heerlijk gebroken, want naast dat het woensdag is, worden ook twee oefenwedstrijden in de Eredivisie gespeeld. Zo neemt AZ het op tegen Viktoria Plzen om het maximale uit de voorbereiding te halen. Dit jaar moet de titel binnengehengeld worden, nadat het afgelopen seizoen op nare wijze werd afgesloten. Later op de avond spelen Fortuna Sittard en VVV-Venlo ook een oefenwedstrijd.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 augustus hieronder:


16.30 uur op FOX Sports 1: AZ – Viktoria Plzen, 17.45 uur op FOX Sports 2: DOC: Hendrie, 20.00 uur op FOX Sports 1: Fortuna Sittard – VVV-Venlo


Donderdag 27 augustus



Nu het weekend alweer in zicht komt, doen we het wat rustiger aan. Niet alleen is er weinig op de buis, maar ook komt de zomer langzaam tot een einde. Helaas is er maar weinig op de buis om je dat te doen vergeten. RKC Waalwijk speelt tegen Sparta Rotterdam en ook is er een toffe special van FC Utrecht TV, maar daar is het voor de dag ook wel mee gedaan.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 27 augustus hieronder:


10.30 uur op Ziggo Sport: LaLiga Mooiste Goals 2019/20, 20.00 uur op FOX Sports 1: RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam, 22.30 uur op FOX Sports 1: FC Utrecht TV: Ambitieuze Abraham


Vrijdag 28 augustus



Gefeliciteerd! Je hebt het weekend weer gehaald en dat mag gevierd worden natuurlijk. Om dat te vieren hebben we een avondje vol voetbalplezier op de planning staan. Clubs van verschillende niveau’s nemen het tegen elkaar op, dus is er voor iedereen wel iets om van te genieten.



Een greep van de leukste uitzendingen van 28 augustus hieronder:


15.55 uur op FOX Sports 1: Feyenoord – HSV, 18.45 uur op FOX Sports 1: Jong FC Utrecht – FC Eindhoven, 21.00 uur op FOX Sports 1: SC Cambuur – N.E.C.


We trappen af met Feyenoord die tot nu toe een fantastische voorbereiding van het komende seizoen maakt. Na Borussia Dortmund van de mat te spelen afgelopen week staat nu HSV op het programma. Of de Rotterdammers ook hier overtuigend overheen kunnen spelen moet nog blijken, maar dat kun je vanaf vier uur lekker ontdekken op FOX Sports 1.



Dat kanaal laten we voor de rest van de dag ook aanstaan, want later op de avond volgen ook de twee andere wedstrijden op dit kanaal. Eerst komt Jong Utrecht namelijk tegen FC Eindhoven in actie, waarna SC Cambuur en N.E.C. ook nog tegen elkaar strijden. Geen hoogstaande krakers natuurlijk, maar wel heerlijk voor een late zomeravond om mee tot rust te komen.

Kijk jij uit naar de Eredivisie-start?

  • Ik echt wel, ja
  • Ik niet echt
59+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:20
197+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
12:00
11+
Waarom Mikautadze bij Ajax nooit gaat slagen
11:46
47+
ESPN-analisten kraken ‘kelderklasse-speler’ Ajax
11:35
91+
Grote zorgen om Brobbey-situatie: ‘Het is gek’
11:15
114+
‘Transfergekte bij Manchester United aanstaande’
10:44
165+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
81+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
88+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
140+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
149+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
214+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
215+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
514+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2308+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
812+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
191+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
86+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
121+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
651+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie