Spaanse media: 100 miljoen plus voor eerste Koeman-deal

Foto: Spaanse media: 100 miljoen plus voor eerste Koeman-deal

Als nieuwe FC Barcelona-coach mag Ronald Koeman investeren, maar voorzitter Josep Maria Bartomeu verzekerde gisteren dat Neymar (Paris Saint-Germain) onhaalbaar is. Toch moet er een nieuwe blikvanger naar het Camp Nou-stadion komen.

En dat zou zomaar eens Lautaro Martínez kunnen worden. De bovengenoemde preses vertelde namelijk op de televisie: “We hebben al een paar keer met Internazionale om de tafel gezeten, totdat het voetbal hervat werd na de coronabreak.” De Nerazzurri spelen nog één wedstrijd, de Europa League-finale tegen Sevilla. Daarna worden de gesprekken vermoedelijk opnieuw opgestart: “Dat is goed mogelijk, inderdaad. Het ligt er een beetje aan wat de nieuwe trainersstaf van plan is.”

Bestuurslid Xavi Vilajoana voegt toe ten overstaan van TyC Sports: “We bestuderen de mogelijkheid om Martínez hiernaartoe te halen. Op zijn positie is hij een van de beste voetballers ter wereld.”

De Argentijnse spits beschikte over een transferclausule waardoor hij voor 111 miljoen euro mocht vertrekken uit het Giuseppe Meazza. De deadline is echter verstreken, waardoor die optie in principe niet meer geldt. Wordt het genoemde geldbedrag echter betaald, dan kan Inter het bijna niet maken om ‘nee’ te zeggen. Zelf heeft Martínez zijn zinnen in ieder geval gezet op een mooie transfer naar Barça. Voor minder dan 100 miljoen euro hoeven de Catalanen het echter niet te proberen, aldus de laatste geluiden uit Spanje.

Martínez als eerste Koeman-transfer?

  • Zou geweldig zijn
  • Zou ik niks vinden
860+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie