Spaanse journalist brengt uitsluitsel over Ajax-geruchten Suárez

Foto: Spaanse journalist brengt uitsluitsel over Ajax-geruchten Suárez

FC Barcelona werd gisteren met 8-2 uitgeschakeld door Bayern München, in de Champions League. Het zal betekenen dat er een gigantische schoonmaak aankomt in Camp Nou.

Eén van de spelers die zou moeten vertrekken is naar verluidt Luis Suárez, die het afgelopen seizoen steeds vaker onzichtbaar was in wedstrijden. Zijn jaren lijken geteld in Catalonië, en daar wil Ajax gebruik van maken. Volgens de Uruguayaanse journalist Enzo Olivera hebben de Amsterdammers zelfs al een aanbod voor El Pistolero klaarliggen.

Coach Erik ten Hag heeft met Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, Lassina Traoré, Brian Brobbey en eventueel Zakaria Labyad al de nodige spitsen in zijn gelederen. Voor een buitenkansje als Suárez wordt er echter met alle liefde plaats vrijgemaakt in de Johan Cruijff Arena. De Uruguayaanse tv-zender Teledoce bevestigt de geluiden over concrete interesse van Ajax.

UPDATE 17/8


De geruchten over Ajax-interesse in Luis Suárez, die klonken in Uruguay, zijn waar. Dat meldt de gerenommeerde Spaanse journalist Oriol Domenech op Twitter. Hij schrijft zelfs dat Ajax ‘enkele weken geleden al persoonlijk contact opnam met de spits, om hun intentie voor een hereniging uit te spreken’. In de hoofdstad van ons land was Suárez tussen 2007 en 2011 goed voor 111 goals en 68 assists in 159 wedstrijden.

Gaat het gebeuren deze zomer?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1138+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie