De beste voetbaluitzendingen van deze week: Titanenstrijd in Europa!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Titanenstrijd in Europa!

Na een bloedheet weekend en de afsluiting van de achtste finale van de Champions League, beloven de dagen alleen maar warmer te worden. Het miljoenenbal gaat namelijk onverminderd door in de volgende versnelling. Ook deze week zijn er weer beslissende wedstrijden. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.

Maandag 10 augustus 

Na een beladen weekend waarin we Ajax voor het eerst in tijden weer in actie zagen komen en waarin Bayern München en Barcelona zichzelf naar de volgende ronde in de Champions League knokten is het vandaag tijd voor wat rustiger vermaak. Zo heeft Ziggo Sport een aantal terugblikken op de hoogtepunten van de internationale competities en gaat de Comeback verder op FOX Sports.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 10 augustus hieronder:

17.50 uur op Ziggo Sport Select: LaLiga Seizoensoverzicht 2019-2020, 18.45 uur op FOX Sports 1: FC Twente – Fortuna Sittard, 21.00 uur op FOX Sports 1: Europa League: Inter – Leverkusen

We trappen de avond af met een seizoensoverzicht van de Spaanse competitie. Hierin kun je de hoogte- en dieptepunten van onder meer Frenkie de Jong en Luuk de Jong terugvinden. Iets later op de avond schuiven we aan voor een oefenwedstrijd tussen FC Twente en Fortuna Sittard. Laatstgenoemde wist Emmen met gemak van de mat te spelen vorige week en dus is het nu de vraag of dit een goed vervolg kan krijgen.

De avond wordt afgesloten met een lekkere pot uit Europa, want de Europa League gaat op deze maandag 10 augustus gewoon verder via Inter dat het tegen Leverkusen op mag gaan nemen. De kwartfinale van het toernooi trapt namelijk af en dat ook nog eens met een hele mooie pot!


Dinsdag 11 augustus

Op dinsdag gaat de Europa League verder met twee nieuwe wedstrijden. De ploeg van Luuk de Jong mag het gaat opnemen tegen het Engelse Wolverhampton Wanderers. Een paar minuten later gaan ook Shakhtar en Basel de strijd met elkaar aan. Voor de noordelijke Nederlanders zal het hoogtepunt toch echter vroeg op de avond komen wanneer Emmen en Groningen het tegen elkaar opnemen.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 11 augustus hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: FC Emmen – FC Groningen, 21.00 uur op FOX Sports 1: Europa League: Shakhtar – Basel, 20.55 uur op FOX Sports 2: Europa League: Wolves – Sevilla

Woensdag 12 augustus

Op woensdag 12 augustus ruilen we de Europa League in voor het miljoenenbal. Dan nemen Atalanta en Paris Saint-Germain het namelijk tegen elkaar op. Het belooft een interessante pot te worden, want de Franse club heeft al een tijdje stilgelegen door het coronavirus. Net als in Nederland werd de competitie namelijk stilgelegd. Of de ploeg roestig is, zal moeten blijken.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 12 augustus hieronder:

18.45 uur op FOX Sports 1: Jong Ajax – Jong FC Utrecht, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Atalanta – Paris Saint-Germain, 23.00 uur op FOX Sports 1: Voetbalpraat

Donderdag 13 augustus

Op donderdag mag er dubbel worden genoten, want er zijn twee wedstrijden die je absoluut niet mag missen. Als eerste neemt Ajax het in de Arena op tegen FC Utrecht in een oefenwedstrijd. Heel spannend hoeft dat niet te zijn natuurlijk, maar gezien de coronastop is voelt het toch extra leuk om weer van de Nederlandse clubs te mogen genieten. Verder is er ook nog een kwartfinale van de Champions League om op te letten, waarin RB Leipzig en Atlético Madrid strijden voor de volgende ronde.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 augustus hieronder:

18.50 uur op FOX Sports 1: Ajax – FC Utrecht, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: RB Leipzig – Atlético Madrid, 20.40 uur op FOX Sports 1: De Comeback


Vrijdag 14 augustus

Het weekend wordt ingeluid met een klapper, namelijk de grootste kraker die de Champions League tot nu toe heeft gezien. Twee grootmachten uit de Duitse en Spaanse competitie strijden namelijk om door te mogen in het miljoenenbal. In Nederland gaat de strijd daarnaast ook gewoon door in de vorm van de Comeback op FOX Sports.

Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 augustus hieronder:

18.45 uur op FOX Sports 1: Willem II – VVV-Venlo, 20.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: FC Barcelona – Bayern München

We trappen met een nieuwe oefenwedstrijd af om ons voor te bereiden op de Eredivisie. Het affiche is Willem II dat het in eigen huis af mag gaan leggen tegen VVV-Venlo. Na een fantastische prestatie in het laatste seizoen hoopt Willem II dit gewoon door te kunnen trekken naar het komende seizoen. De voorbereidende wedstrijden zullen dan ook schetsen of dit haalbaar is.

Toch komt de echte pret pas later op de avond, want dan gaat de Champions League weer verder. Op Ziggo Sport is de grootste kraker van het toernooi tot nu toe aangebroken. FC Barcelona neemt het in Camp Nou op tegen de kampioen van Duitsland, Bayern München. Beide clubs wisten afgelopen zaterdag de winst binnen te slepen, waardoor ze nu tegen elkaar uitkomen.

Velen verwachten dat de Duitse club over Barcelona heen zal walsen. De kracht waarmee Bayern de laatste tijd speelt lijkt onoverwinnelijk. Dit heeft mede te maken met de klasse van spits Robert Lewandowski die iedere kans lijkt te verzilveren met een doelpunt.

Wie gaat er winnen?

  • FC Barcelona
  • Bayern München
49+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
11+
Fans reageren op PSV-drama: ‘Gun je niemand’
23:17
20+
‘Vitesse benadert clublegende voor trainerspositie’
22:54
8+
IJzersterk Arsenal pakt koppositie na klinkende zege op Chelsea
22:30
65+
Slot naar Liverpool? ‘Dat zou fantastisch zijn’
22:15
48+
ED bevestigt: ‘Einde seizoen voor PSV-sterkhouder’
21:50
118+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
210+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
705+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
248+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
50+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
94+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
114+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
234+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
209+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
136+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
211+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
238+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
460+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
29+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
24+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie