‘Passagierslijst zegt genoeg over Jadon Sancho-transfer’

Foto: ‘Passagierslijst zegt genoeg over Jadon Sancho-transfer’

Vandaag verstrijkt de deadline van Borussia Dortmund wat betreft een deal voor Jadon Sancho. En Manchester United lijkt niet over de brug te komen met de gevraagde 120 miljoen euro, zeker niet op korte termijn. De jonge vleugelspits blijft vermoedelijk dus waar hij is.

Voetbal International schrijft op maandagochtend over de stand van zaken: “Volgens Kicker is de passagierslijst voor de vlucht naar het trainingskamp van Dortmund in Zwitserland, waarop Sancho ook staat, een eerste indicatie. Vooralsnog zijn er geen signalen dat United bereid is de verlangde 120 miljoen euro op tafel te leggen voor Sancho. Eerder verschenen er berichten dat beide clubs het eens zouden zijn geworden over een gespreide betaling, maar ook volgens Sky Sports heeft United nog geen bod uitgebracht.”

Het blad vervolgt: “Dortmund heeft ook geen enkele haast om de twintigjarige Sancho te verkopen, aangezien zijn contract nog twee jaar doorloopt. Dat United op zijn beurt niet van plan lijkt te voldoen aan de torenhoge vraagprijs, biedt weinig hoop op een deal. Directeur Ed Woodward vindt dat een bedrag van 120 miljoen euro niet past bij de huidige coronacrisis en hoopt de Engelse international voor minder vast te leggen.”

Omdat men in het Signal Iduna Park zijn poot stijf houdt, is witte rook ontzettend ver weg. Alleen gespreide betalingen zouden nog uitkomst kunnen bieden, maar dan moet United wel snel over de brug komen met een officieel voorstel.

Blijft Sancho?

  • Ja
  • Nee
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie