Mike van der Hoorn vertrekt per direct bij Swansea City

Foto: Mike van der Hoorn vertrekt per direct bij Swansea City

Mike van der Hoorn vertrekt per direct bij het Engelse Swansea City, zo maakt de club uit Wales bekend via de officiële kanalen. De Nederlander beschikte over een aflopend contract bij de Swans en maakte geen kans op een verlenging.

Eind mei dacht de verdediger daar overigens anders over, want hij zei in gesprek met Voetbal International: “Ik heb een paar keer met de trainer gesproken en hij staat positief tegenover een langere samenwerking, maar er ligt nog geen bod van de club op tafel.” Die aanbieding kwam er uiteindelijk dus ook niet.

Hoe nu verder? Denkt Van der Hoorn al aan een terugkeer naar de Eredivisie? Het antwoord is ‘nee’… “Uiteindelijk wil ik natuurlijk naar een topcompetitie. De Premier League, de Bundesliga… ik ben nu 27 jaar, dus een stap naar zo’n competitie zou een topscenario zijn voor mij. Er is vanuit deze competities ook wel wat geïnformeerd, maar concreet was dit zoals gezegd nog niet. Clubs gooien lijntjes uit, naar meerdere spelers, en daar ben ik er een van. Een terugkeer naar Nederland zit voor dit moment niet in mijn hoofd, langer in het buitenland blijven is echt de eerste optie.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie