Zulte-speler veroorzaakt dronken én zonder rijbewijs auto-ongeluk

Foto: Zulte-speler veroorzaakt dronken én zonder rijbewijs auto-ongeluk

Zulte Waregem lijkt stilaan klaar voor de start van het nieuwe seizoen en won zaterdagmiddag met 2-1 in de oefenwedstrijd tegen AA Gent, in buurland België. Maar later op de dag werkte één van de spelers zich wel stevig in de nesten. Zo geraakte middenvelder Omar Govea betrokken bij een behoorlijk zwaar ongeval.

Iets na middernacht zou de 24-jarige Govea in het centrum Sint-Eloois-Vijve met zijn Mercedes zijn ingereden op een stilstaande wagen, waarin twee vrouwen zaten. De betrokkenen kwamen er gelukkig vanaf met lichte verwondingen, maar de blikschade was wel erg groot. Het ongeval werd inmiddels bevestigd door het parket, dat de wagen van Govea ook in beslag nam.

Volgens Het Laatste Nieuws zou de Mexicaan in staat van dronkenschap zijn geweest en beschikte hij niet over een correct rijbewijs. Bovendien zou hij in het gezelschap van ploegmaat Luka Zarandia, die eveneens lichtgewond geraakte, zijn geweest. Dat is tegen de corona-reglementen in. Zulte Waregem bevestigt dat er een ongeval heeft plaatsgevonden, maar zal later op de dag pas reageren met een uitgebreid statement.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie