‘Overmars geniet op trainingsveld van waanzinnige acties’

Foto: ‘Overmars geniet op trainingsveld van waanzinnige acties’

Ajax heeft nu pas goed en wel een weekje de beschikking over de Braziliaanse vleugelspits Antony, maar die kan nu al niet meer stuk in Amsterdam. Althans, hij laat op het trainingsveld dusdanig geweldige dingen zien dat de verwachtingen alleen maar hoger worden.

Oud-Ajacied Wamberto liet gisteren al weten: “Hij wordt een publiekslieveling. Hij is zo’n groot talent dat veel mensen in Brazilië ervan uit gingen dat hij naar de top van Spanje of Engeland zou gaan. Maar Antony is een verstandige jongen. Hij staat vanaf nu in de grootste voetbalvitrine van Europa. De clubs in La Liga en de Premier League betalen misschien meer, maar Ajax is ook een topclub. Eentje waar hij in de relatieve luwte kan wennen aan het Europese voetbal.”

De Telegraaf vult vandaag aan: “Als de eerste dagen in Amsterdam maatgevend zijn, zullen de woorden van Wamberto dat Antony een publiekslieveling wordt uitkomen. Terwijl de spelers van het eerste nog van hun korte vakantie genoten, ging de Braziliaanse aanwinst tijdens de trainingen van Jong Ajax als een wervelwind over het veld.”

De krant vervolgt: “Met watervlugge passeeracties, akka’s (jongerentaal voor sleepbewegingen) en panna’s (ballen door de benen) liet hij de Onder 23-spelers soms verbijsterd achter. Overmars zal het tevreden hebben aangezien. Al beseft hij als geen ander dat dit nog geen garantie is voor een succesverhaal. Zoals de eerste tegenvallende weken van Neres later weinig bleken te betekenen. Maar het visitekaartje van Antony is afgegeven.”

Verwacht jij veel?

  • Ik wel
  • Ik niet
960+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie