Talpa haalt hard uit naar Veronica Inside-kemphanen

Foto: Talpa haalt hard uit naar Veronica Inside-kemphanen

Het zit goed mis tussen de vaste gezichten van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Johan Derksen en René van der Gijp kunnen presentator Wilfred Genee niet meer luchten of zien en daarom is het de grote vraag of de show ooit nog op televisie terugkeert.

Talpa-directeur Paul Römer heeft daar geen antwoord op. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij: “Ik wou dat ik het wist.” Waar is het misgegaan? “We leven in een ingewikkelde, gevoelige tijd. Ik denk dat de corona-isolatie daarbij ook niet geholpen heeft. Er is een hoop opgekropte energie. Dit was een lont in een kruitvat.”

Na de racisme-uitzending kwam het al helemaal tot een ontploffing: “Die uitzending was niet zo slecht.” Römer kan het echter niet laten om uit te halen naar de heren: “Maar de manier waarop de heren vervolgens de discussie met elkaar in de openbaarheid voerden; zo maak je een crisis alleen maar erger. Ik denk verder dat we niet moeten onderschatten hoe groot de druk is op deze mannen in hun privéleven. Het is uit de hand gelopen.”

Hoe groot is de kans dat Veronica Inside na de zomer te zien is? “Fifty-fifty, waarbij het glas halfvol is. Maar het moet wel VI blijven. Als het zouteloos en nikserig wordt, is het VI niet meer. Daarvoor zullen deze drie mannen wel met elkaar een sessie moeten hebben, waarin ze uitspreken of er genoeg vertrouwen is voor een doorstart. Ze moeten het zelf doen. Dat is ook hoe ze binnenkwamen bij Talpa. Ze zijn heel zelfstandig en dulden geen inmenging van wie dan ook.”

Vind jij de manier waarop de heren ruziemaken óók geen stijl?

  • Inderdaad geen stijl
  • Ik snap het wel
3992+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie