De Vrij loopt zege mis in confrontatie met Amrabat

Internazionale heeft donderdagavond punten gemorst in de Italiaanse Serie A. Op bezoek bij Hellas Verona verspeelde de ploeg uit Milaan in de eindfase een voorsprong: 2-2.

Sofyan Amrabat (ex-FC Utrecht en Feyenoord) begon in de basis bij Hellas. Zijn ploeg kwam vroeg in de wedstrijd al op voorsprong in eigen huis. Al in de tweede minuut liet de Inter-defensie zich verrassen door de individuele kwaliteit van Darko Lazovic, die in de korte hoek doel wist te treffen: 1-0.

Met een achterstand ging Inter de rust in, maar de bezoekers kwamen goed uit de kleedkamer voor de tweede helft. Antonio Candreva wist de marge om te buigen in een voorsprong voor de ploeg uit Milaan, al kwam de 1-2 uiteindelijk op naam van Federico Dimarco (eigen doelpunt).

Vlak voor tijd ging het alsnog mis voor het Inter van Stefan de Vrij, dat de gelijkmaker van Miguel Veloso moest slikken. Inter blijft daardoor met 65 punten steken op plek vier.

Scoreverloop: 1-0 (2′) Darko Lazovic, 1-1 (49′) Antonio Candreva, 1-2 (55′) Federico Dimarco (eigen doelpunt), 2-2 (86′) Miguel Veloso