De állerleukste voetbaluitzendingen van deze week!

Foto: De állerleukste voetbaluitzendingen van deze week!

Twee competities zijn bekroond met een kampioen, terwijl twee andere competities nog onbeslist zijn. In de Serie A en LaLiga strijden verschillende teams nog om de gewilde bokaal. Tevens wordt er deze week gestreden om degradatie te voorkomen. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 6 juli 



Op de grauwe maandag moet iedereen er weer aan geloven. Het weekend is al weer voorbij en dus staat een nieuwe werkweek klaar om te beginnen. Gelukkig wordt het harde werken wel beloond, want in de avond staan er leuke programma’s op de planning. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 6 juli hieronder:


16.15 uur op FOX Sports 2: DOC: Cor van der Hart – Mister Fortuna, 20.25 uur op FOX Sports 1: Bundesliga Play-Offs: Heidenheim – Werder Bremen, 20.50 uur op Ziggo Sport: Tottenham Hotspur – Everton


De eerste maandag van juli schotelt een nieuwe wedstrijd in de Bundesliga voor, namelijk de strijd tussen Heidenheim en Werder Bremen. Er wordt gevochten voor promotie door Heidenheim, terwijl Werder Bremen er alles aan doet om niet een divisie lager te eindigen. Of de nummer 3 uit de tweede Bundesliga weet te winnen van de nummer 16 in de Bundesliga, zie je vanavond.



Wie een wedstrijd van hoger niveau wil zien kan natuurlijk ook inschakelen bij de Premier League. Vanavond speelt Tottenham Hotspur namelijk in eigen huis tegen Everton. Wat de strijd extra spannend maakt is dat de winnaar van deze match een voorsprong verdient op de ander. De Spurs staan namelijk tiende, terwijl Everton de elfde positie bekleedt voor aanvang van deze wedstrijd.



 


Dinsdag 7 juli



Ook op de dinsdag is er weer voetbal om te bepalen wie volgend seizoen in de Bundesliga mag spelen. FOX Sports voorziet je met speciale programmering die alle hoogtepunten van de wedstrijden voorschotelt. Tevens is een Italiaanse kraker te zien bij Ziggo Sport, want Juventus en AC Milan gaan de strijd met elkaar aan.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 7 juli hieronder:


18.10 uur op FOX Sports 1: Play-Offs Promotie/Degradatie Bundesliga, 19.30 uur op FOX Sports 2: DOC: Uit Niets Kampioen, 21.40 uur op Ziggo Sport: AC Milan – Juventus


Woensdag 8 juli



Van de Bundesliga en Serie A schakelen we op woensdag over naar Engeland en Spanje. In de Premier League mogen Manchester City en Liverpool de grasmat betreden. Niet tegen elkaar dit keer, maar tegen Newcastle United en Brighton & Hove Albion respectievelijk. In Spanje neemt Barcelona het in eigen huis op tegen Espanyol.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 8 juli hieronder:


18.35 uur op Ziggo Sport: Manchester City – Newcastle United, 21.30 uur op Ziggo Sport: FC Barcelona – RCD Espanyol, 21.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: Brighton & Hove Albion – Liverpool


Donderdag 9 juli



Deze week schenkt ons een rustige donderdag ten opzichte van vorige week. Helaas kunnen we niet iedere week Liverpool tegen Manchester City verwachten, maar gelukkig is het programma voor de avond nog steeds prima. Deze donderdag zien we namelijk Luuk de Jong weer in actie voor Sevilla. Tevens kun je een documentaire bekijken die in het teken staat van Jaap Stam.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 9 juli hieronder:


21.05 uur op Ziggo Sport: Aston Villa – Manchester United, 21.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Athletic Club – Sevilla FC, 22.00 uur op FOX Sports 1: DOC: Jaap Stam, the perfect centre-half






Vrijdag 10 juli



De week sluiten we op een mooie wijze af natuurlijk. De lange dagen zitten er weer op en dus kun je je weer opmaken voor een paar relaxdagen. Hoe je deze doorbrengt is natuurlijk aan jezelf, maar weet in ieder geval dat de televisie voor je klaar staat. Op de tiende van juli wordt er namelijk voor de Europa League geloot!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 10 juli hieronder:


13.00 uur op FOX Sports 1: Loting Europa League, 20.40 uur op FOX Sports 3: DOC: Nicky Hofs – Thuis op het veld, 21.55 uur op Ziggo Sport: Real Madrid – D. Alavés


Als eerste is daar om 13.00 uur de loting voor de Europa League. In Nyon, Zwitserland wordt om 13.00 uur geloot voor de kwartfinale-wedstrijden. De hele toernooi verloopt door COVID-19 natuurlijk ander dan gebruikelijk, maar wordt gelukkig nog wel uitgespeeld. Na de loting op 10 juli gaat het toernooi precies een maand later, op 10 augustus, weer verder.



Laat op de avond kun je overigens ook genieten van Real Madrid die de koppositie in LaLiga wil behouden. De club staat vier punten voor op Barcelona en heeft winst nodig om deze voorsprong te behouden. Tegen Alavés, de nummer 15 in de Spaanse competitie, moet dat wel lukken. Of het daadwerkelijk een eitje wordt, zie je vrijdagavond.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie