‘Straks kan ik zeggen dat ik met Robben in het Groningen-shirt heb gespeeld’

Foto: ‘Straks kan ik zeggen dat ik met Robben in het Groningen-shirt heb gespeeld’

Sergio Padt is een paar dagen weg met zijn vriendin Melanie, maar vandaag werd hij opeens gebeld door een vriend, die hem vertelde: Arjen Robben keert terug naar FC Groningen. Vlak daarna ging het los in de groepsapp van de Eredivisie-middenmoter.

In gesprek met RTV Noord vertelt de doelman over het telefoontje dat hij kreeg van zijn vriend: “Hij vertelde dat Robben terug zou keren bij FC Groningen. Ik wist nog van niks, maar hij had het op internet gezien. Daarna kregen we een berichtje in onze groepsapp. Daar worden normaal eigenlijk alleen maar mededelingen in gedaan waarop niemand reageert, maar dat was nu wel even anders. Gaaf, geweldig en dat soort berichtjes stuurden medespelers.”

Padt kijkt uit naar het moment dat hij met Robben mag trainen: “Ik heb het geluk dat ik bij het Nederlands elftal al een paar keer met hem heb mogen trainen. Robben was natuurlijk echt een speler van wereldniveau. Iemand met een fantastische carrière. Ik hoop echt dat hij dat bij ons ook weer kan laten zien. Iedereen is heel nieuwsgierig hoe hij ervoor staat.”

Hij weet nog niet helemaal wat hij van de Bedumer kan verwachten: “Ik heb het filmpje gezien, waarin hij zegt nog een lange weg te gaan te hebben. Dus dat is voor mij nu heel moeilijk om te zeggen. Het ligt in ieder geval niet aan zijn drive. Het lijkt me echt fantastisch om met hem in het FC Groningen-stadion te spelen. Als dat lukt, dan kan ik straks zeggen dat ik met hem in het FC Groningen-shirt heb gespeeld.”

Gaat Groningen hoog eindigen volgend seizoen?

  • Ja
  • Nee
220+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie