De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

Foto: De állerbeste voetbaluitzendingen van dit weekend

Het weekend is weer begonnen en dat betekent dat fantastische wedstrijden in hoog tempo worden afgewisseld. Met Engeland ook weer op de velden is de absolute top weer teruggekeerd. Het weekend moet je dan ook bijhouden op papier om niet te verdwalen in alle wedstrijden. Dit zijn de beste uitzendingen van het weekend op een rij. 



Zaterdag 20 juni



Het voetbalweekend is weer van start gegaan en deze week betekent dat wedstrijden uit verschillende competities! Iedere competitie draait weer op volle toeren en dat betekent een overschot aan wedstrijden. In plaats van ze allemaal op een rij te zetten, lichten we hier de beste wedstrijden van de dag uit. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 20 juni hieronder:


15.30 uur op FOX Sports 1: Bundesliga: Schakelshow, 15.35 uur op Ziggo Sport: Brighton & Hove Albion – Arsenal, 21.55 uur op Ziggo Sport: Atlético De Madrid – Real Valladolid CF


Op een hete zaterdag is het programma bomvol, maar zijn het slechts een handvol wedstrijden die de moeite meer dan waard zijn. Gelukkig is het wel een gevarieerde selectie, want zowel in Spanje als Engeland komen sub-toppers aan de aftrap. In Engeland is het Arsenal die op bezoek gaat bij Brighton om punten af te troggelen. Of er een grote uitslag volgt, is nog maar de vraag.



In Spanje is het laat op de avond dat Atlético Madrid aan de aftrap verschijnt tegen Real Valladolid. Om in de top mee te blijven draaien zijn de Madrilenen uit op drie punten, al helemaal nu Barcelona gelijk heeft gespeeld tegen Sevilla. Het gemors van punten biedt mogelijkheden en daar moet op gereageerd worden.



In Duitsland gaat de competitie tevens onverstoord door en dus heeft FOX Sports besloten om één grote uitzending te lanceren. Er wordt een schakelkanaal ingezet voor alle wedstrijden. Op deze manier mis je geen goal van iedere wedstrijd!.


Zondag 21 juni



Wie na een warme zaterdag ook besluit om de zondag te vullen met voetbalgeluiden uit FIFA die de stilte van de officiële wedstrijden zal vullen, hebben we goed nieuws. Ook 21 juni zit vol met wedstrijden uit de verschillende competities. 



Een greep van de leukste uitzendingen van 21 juni hieronder:


15.30 uur op FOX Sports 1: 2. Bundesliga: Schakelshow, 17.05 uur op Ziggo Sport: Aston Villa – Chelsea, 20.00 uur op Ziggo Sport: Everton – Liverpool, 21.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Internazionale – Sampdoria


Waar zaterdag een Duitse middag van het hoogste niveau voorschotelde, is het op zondag aan de clubs uit de tweede Bundesliga om zich van hun beste kant te laten zien. Wederom heeft FOX Sports een schakelkanaal zodat jij ieder belangrijk moment kunt zien. Wie toch een losse wedstrijd wil zien moet overschakelen naar FOX Sports 4, 5 en 6.



Ziggo Sport heeft in tegenstelling tot het betaalkanaal normale uitzendingen als het voetbal betreft. Met het langzaam afkoelen van de zomerse avondtemperatuur, is het Chelsea dat uit op bezoek gaat bij Aston Villa. Na afloop volgt een kleine pauze in de vorm van Rondo, waarna de volgende wedstrijd aftrapt. Everton mag het thuis opnemen tegen koploper Liverpool.



Een leuke wedstrijd belooft het zeker te worden en hetzelfde voorspellen we ook alvast voor de Italiaanse pot die later op de avond begint. Natuurlijk hebben we het over de club van Stefan de Vrij die het thuis in het San Siro opneemt tegen Sampdoria. De wedstrijd is op Ziggo Sport Voetbal te zien kort na half tien.

Welke competitie vind jij het boeiendst?

  • LaLiga
  • Serie A
  • Bundesliga
  • Premier League
24+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:34
8+
‘Ajax 1 altijd mijn droom, doe er alles aan om het werkelijkheid te maken’
14:21
6+
Kraaij hekelt ‘achterlijke, debiele actie’: “Hoe haal je dit in je hoofd?”
14:04
37+
Schöne: “Als ik een glaasje wijn wilde, dan dronk ik dat”
13:49
120+
Mikautadze doet bizarre Ajax-onthulling
13:33
69+
‘VI-duo Hélène Hendriks en Noa Vahle maakt transfer’
13:18
132+
‘Feyenoord krijgt vraagprijs Spurs voor Bryan Gil te horen’
13:00
75+
Keert Clarence Seedorf terug als hoofdtrainer?
12:48
293+
‘Enorme dreun voor Feyenoord: sterkhouder mist finale’
12:31
452+
‘Tegenspreken Derksen kost Vandaag Inside-gast 50.000 euro’
12:17
188+
PSV dreigt uitblinker te verliezen: ‘Eredivisie speeltuin’
12:00
254+
Treuzelend Ajax wéér in de problemen
11:45
102+
Vertrekt Frenkie de Jong dan toch bij Barcelona?
11:29
28+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
27+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
145+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
233+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
32+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
53+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
53+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
194+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie