Boadu kraakt Ajax: ‘Iédereen vindt dat mooi’

Foto: Boadu kraakt Ajax: ‘Iédereen vindt dat mooi’

Myron Boadu heeft een geweldig seizoen achter de rug bij AZ. De Alkmaarders presteerden bij tijd en wijle geweldig en hadden uitzicht op het landskampioenschap, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Met een zuur gevoel als gevolg.

In een interview met De Telegraaf werpt Boadu alvast een blik op het volgende voetbaljaar: “Volgend seizoen komt er druk op. Ik houd ervan. We moeten laten zien dat we echt topspelers zijn. Hopelijk in de Champions League.”

In het AFAS Stadion is men van mening dat AZ het gunstigste Champions League-ticket verdient en niet Ajax. Om die reden klopte de directie aan bij de UEFA: “Dat hebben ze van te voren aangegeven. We zien wel wat er uitkomt. Ik ken de directie als mensen die niet zomaar iets doen, ze zullen er een goede reden voor hebben.” Vervolgens plaatst Boadu een klein sneertje naar de buurman uit Amsterdam: “Ik weet zeker dat iedereen het mooi vindt als we dat ticket alsnog krijgen.”

Het lijkt er momenteel niet op dat het talent voor een transfer staat: “Het is nu heel rustig rond mij, door de crisis is de kans groter dat ik blijf. Ik heb altijd gezegd dat ik pas weg wil als ik een prijs heb gewonnen. Dat is niet gebeurd. Ik denk dat het erin zit met deze groep. We zijn ook buiten het veld goede vrienden daarom presteren we zo goed. Gaan er een paar jongens weg, dan is het momentum weg.”

Als AZ het ticket krijgt…

  • Vind ik dat inderdaad mooi
  • Vind ik dat helemaal niet mooi
840+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie