De beste voetbaluitzendingen van deze week!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week!

Nu het voetbalseizoen officieel weer hervat gaat worden in vele landen hoef je nog maar een paar weken te overbruggen met oude wedstrijden, speciale uitzendingen en documentaires. Gelukkig nam Duitsland het voortouw en is Portugal ook alweer aan het voetballen. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week! 



Maandag 8 juni

Op deze prachtige maandag staat er een nieuwe week te beginnen. Gezien het wisselende weer in deze laatste weken van de lente zorgen wij ervoor dat je nog gewoon kunt genieten als je thuis zit. Het coronavirus is namelijk nog niet geweken en aangeraden wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven. Gelukkig kun je met deze uitzendingen thuis daarom nog wel genieten.  



Een greep van de leukste uitzendingen van 8 juni hieronder:


13.45 uur op FOX Sports 2: DOC: Wij zijn NAC, wij zijn terug, 14.20 uur op Ziggo Sport: Hakim Ziyech – Wizard of AMS, 20.25 uur op FOX Sports 1: HSV – Holstein Kiel


Op deze tweede maandag van juni kun je in de avond genieten van een gloednieuwe wedstrijd uit Duitsland. Deze avond neemt HSV het op tegen Holstein Kiel. Mocht je geen zin hebben in de 2. Bundesliga, hoef je niet te treuren. Halverwege de middag staan namelijk ook mooie uitzendingen op het programma. Zo is er een mooie documentaire over NAC om van te genieten en kun je ook kijken naar een special over Hakim Ziyech. 




Dinsdag 9 juni

Naarmate de week vordert wordt het steeds duidelijker dat de voetbalseizoenen hervat worden. Waar de Bundesliga alweer een paar weken begonnen is, heeft ook Portugal weer wedstrijden op het programma staan. Op Ziggo Sport Voetbal kun je vandaag dan ook een Portugese pot kijken, namelijk Vitória Guimarães tegen Sporting Portugal.



Een greep van de leukste uitzendingen van 9 juni hieronder:


17.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Vitória Guimarães – Sporting Portugal, 18.25 uur op FOX Sports 1: Dynamo Dresden – Greuther Fürth, 20.40 uur op FOX Sports 1: DFB-Pokal: Saarbrucken – Bayer Leverkusen



Woensdag 10 juni

Woensdagen breken altijd heerlijk de week, maar deze week is bijzonder. Niet alleen breekt de woensdag de week doormidden, maar tevens is het een voorbode voor de toffe dagen die nog op het programma staan. Toch moeten we daar nog een dagje op wachten. Op woensdag staan er namelijk andere programma’s op de planning.

Een greep van de leukste uitzendingen van 10 juni hieronder:

15.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Theo! Gewoon niks, 20.10 uur op Ziggo Sport: Portimonense – Benfica, 20.40 uur op FOX Sports 1: DFB-Pokal: Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Waar de woensdag aftrapt met een leuke documentaire is het de avond die daadwerkelijk vol spanning zit. Iets na achten is er namelijk een Portugese topper om te bekijken op Ziggo Sport, gevolgd door een tweede topper om 20.40 uur. De tweede topper komt alleen wel uit Duitsland en ziet Bayern München strijden voor de DFB-Pokal.



Donderdag 11 juni

Deze donderdag is het dan eindelijk zover. Het is de dag waarop wederom een grote Europese competitie hervat wordt. Dit keer betreft het de Spaanse competitie, de La Liga, die weer aftrapt. Om 21.00 uur begint de competitie weer op Ziggo Sport met een stadskraker tussen Sevilla en Real Betis!



Een greep van de leukste uitzendingen van 11 juni hieronder:


14.00 uur op FOX Sports 3: Feyenoord TV: Seizoensoverzicht, 16.30 uur op FOX Sports 2: DOC: Bobby. 21.00 uur op Ziggo Sport: Sevilla FC – Real Betis



Vrijdag 12 juni

Dit weekend belooft explosief en groots te worden nu er wederom een competitie terug is gekeerd. Met Spanje terug op de grasmat blijven alleen Engeland en Italië over die nog moeten hervatten. Daar lees je volgende week meer over, want dan keert de volgende competitie terug. Voor nu eerst de beste uitzendingen van deze vrijdag.



Een greep van de leukste uitzendingen van 12 juni hieronder:


18.25 uur op FOX Sports 2: 2. Bundesliga 2019-2020, 19.25 uur op Ziggo Sport: Granada CF – Getafe CF, 20.25 uur op FOX Sports 1: Hoffenheim – RB Leipzig


Het begin van de avond trapt op deze vrijdag het weekend af met een scala aan voetbalwedstrijden. Zo starten we met de 2. Bundesliga op FOX Sports, gevolgd door een Spaanse wedstrijd vlak voor half acht. Het betreft Granada en Getafe die het tegen elkaar opnemen. Om de avond compleet te maken, nemen Hoffenheim en Leipzig het ook nog eens tegen elkaar op. Genoeg om van te genieten dus!

Steeds meer voetbal!

  • Daar ben ik blij mee
  • Vind het niet verantwoord…
35+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie