Klopp over mislopen Werner: ‘Kunnen niet doen alsof alles goed komt’

Foto: Klopp over mislopen Werner: ‘Kunnen niet doen alsof alles goed komt’

Lang leek het er sterk op dat Timo Werner van RB Leipzig naar Liverpool zou transfereren, maar vermoedelijk gaat de Duitse topspits toch maar bij Chelsea aan de slag. De Reds blijven dus met lege handen achter en oefenmeester Jürgen Klopp wil daar wel op reageren.

Op de vermeende interesse voor Werner en ook Kai Havertz van Bayer Leverkusen zegt hij bij het medium Sky: “Er zijn veel goede spelers op deze planeet. Werner is een goede speler en Havertz ook. Het gaat om het juiste moment en de juiste kans. Alles moet samenvallen. Zes of zeven weken geleden wisten we niet eens of we überhaupt nog konden spelen dit jaar. Nu wordt er gedaan alsof alles weer normaal is. Maar dat is het niet. We gebruiken deze korte periode die ons gegund is om weer te gaan voetballen, maar daarna moeten we ook nog maar afwachten. We kunnen niet doen alsof alles wel goed komt in de toekomst.”

Klopp gaat verder: “Er zijn allerlei geruchten in Engeland, over wie Manchester United gaat kopen en voor welke spelers Chelsea kiest. Maar bij Liverpool is het vrij rustig, kan ik wel zeggen. We moeten het serieus nemen. Proberen normaal zaken te doen, afhankelijk zijn van inkomen en dan niet weten hoeveel er binnen gaat komen… Op dit moment verliezen alle clubs geld. Dan moeten we ook met spelers praten over het inleveren van salaris, maar zouden we tegelijkertijd een speler voor vijftig of zestig miljoen kopen. Dat moet je dan uitleggen.”

Goede uitleg?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
187+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie