De Telegraaf: ‘United pleegt overval bij Ajax’

Foto: De Telegraaf: ‘United pleegt overval bij Ajax’

Donny van de Beek speelt volgend seizoen mogelijk voor Manchester United. De Engelse grootmacht heeft zich deze week bij Ajax gemeld voor de 23-jarige middenvelder, die ook bij Real Madrid in beeld is.

De Telegraaf bericht zaterdagavond: “Zo’n ’overval’ was tot drie maanden geleden kansloos geweest, omdat al uitgelekt is dat Real Madrid een akkoord heeft met Ajax én Van de Beek zelf. Maar kan de coronacrisis in Spanje een spelbreker worden, waardoor de Madrilenen naast de Ajax-parel grijpen? De medische keuring, normaal gesproken een formaliteit, is het enige dat Van de Beek van Real Madrid zou scheiden.”

“Pas na die keuring en na het seizoen zou de droomtransfer van de Nederlander vervolgens wereldkundig worden gemaakt”, weet de krant. “Maar Real Madrid heeft op de rem getrapt. De Spaanse hoofdstad Madrid is met een groot aantal doden en financieel zwaar getroffen door coronacrisis. De Koninklijke vindt het in deze tijd tegenover de achterban en de hard getroffen bevolking ongepast een transfer van 50 miljoen euro af te ronden.”

Voorlopig wil Real Madrid niet doorpakken en Manchester United wil daarom toeslaan. De Telegraaf weet: “Voor Ajax kan het interessant zijn om nu wél te cashen en niet langer te wachten nu de Engelse transfermarkt langer openblijft dan de Nederlandse. Anders zou het zo kunnen zijn dat de Amsterdammers door tijdsgebrek niet meer in staat zijn een vervanger voor Van de Beek aan te trekken.”

Moet hij voor Manchester United kiezen?

  • Ja
  • Nee
1321+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie