Philippe Coutinho lijkt Feyenoord te kunnen ‘redden’

Foto: Philippe Coutinho lijkt Feyenoord te kunnen ‘redden’

Philippe Coutinho lijkt de redder van Feyenoord te kunnen worden. Dat lijkt misschien gek om te zeggen, maar het zit zo: de Braziliaan staat in de belangstelling van Arsenal, dat er óók aan denkt om Orkun Kökcü over te nemen van de Rotterdammers.

Het medium Goal schrijft vandaag echter dat Coutinho de eerste keuze is van oefenmeester Mikel Arteta van de Gunners. Maar dan moet de multifunctionele technicus wel tegen financieel gunstige voorwaarden overgenomen kunnen worden van FC Barcelona.

Dit seizoen wordt de Braziliaanse international door de Catalanen uitgeleend aan Bayern München, maar dat maakt geen gebruik van de optie tot koop ter waarde van 120 miljoen euro in de huurovereenkomst. Barça betaalde echter 140 miljoen euro aan Liverpool voor Coutinho en wil een aanzienlijk deel van dit aankoopbedrag terugverdienen.

Lukt het Arsenal niet om zijn doelwit los te weken, dan zullen de Londenaren zich vermoedelijk met een grote zak geld melden in De Kuip. Feyenoord wil naar verluidt 25 miljoen euro hebben voor de negentienjarige Turk en de Gunners kunnen dit in principe wel betalen, maar wachten dus af wat er gaat gebeuren met Coutinho. Overigens staat Kökcü er ook goed op bij clubs als Sevilla, Real Betis en Atalanta Bergamo, maar zij kunnen vermoedelijk niet voldoen aan de prijs die technisch directeur Frank Arnesen in zijn hoofd heeft.

Wie zou jij kiezen?

  • Kökcü
  • Coutinho
4060+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie