Dirk Kuyt heeft belangrijk nieuws voor Dick Advocaat

Foto: Dirk Kuyt heeft belangrijk nieuws voor Dick Advocaat

Het is wel duidelijk dat Dirk Kuyt Dick Advocaat op moet volgen als hoofdtrainer van Feyenoord, maar de laatste tijd gingen de geruchten over die ‘wisseling van de wacht’ wel heel erg ver. Het blijkt dat de Katwijker op dit moment wel andere dingen aan zijn hoofd heeft.

De voormalige international van het Nederlands elftal gaat namelijk scheiden van zijn vrouw Gertrude. En dus heeft hij eventjes geen zin meer in de schijnwerpers… Pas als Mr. Duracell zich klaar voelt voor het hoofdtrainerschap, dan zal hij de camera’s weer opzoeken. In De Telegraaf vertelt hij: “Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk. Dick Advocaat is trainer van Feyenoord en hij krijgt alle ruimte om zijn ding te doen. Gaat hij volgend jaar wéér verder, hartstikke goed. Dick is het beste wat Feyenoord kon overkomen. Hij heeft van een heel moeilijke situatie een geweldige situatie gemaakt.”

Kuyt vervolgt: “Er is alle reden om hem het huzarenstukje, dat hij aan het leveren is, af te laten maken. Ik liep al stage bij hem en heb van dichtbij meegemaakt hoe hij de boel op de rit heeft gekregen. Ik heb een enorm respect voor hem en dat weet hij. Andersom heeft hij me laten weten dat ik welkom ben.”

De oud-spits gaat verder: “Er is nooit een situatie besproken dat ik op enig moment assistent van hem zou worden. Dat wilde Dick niet en dat wilde ik niet. Dick doet zijn eigen ding met zijn eigen staf. We doen allebei wat het beste is voor Feyenoord. En ik moet mij zelf verder ontwikkelen.”

Hoe ziet de toekomst van Feyenoord eruit?

  • Eén jaar Advocaat, daarna Kuyt
  • Twee jaar Advocaat, daarna Kuyt
964+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie