TRANSFERUURTJE: Ajax haalt nóg een Braziliaan, PSV mag dromen van stunt

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajax haalt nóg een Braziliaan, PSV mag dromen van stunt

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Antony wordt binnenkort officieel gepresenteerd door Ajax. De buitenspeler komt voor maximaal 21,75 miljoen euro over van São Paulo, maar misschien krijgt hij wel gezelschap van nóg een Braziliaanse aanwinst. De Amsterdammers zouden namelijk op poleposition liggen om Bruno Fuchs over te nemen van Internacional. Volgens het medium Todofichajes maakt de nummer één van de Eredivisie verreweg de meeste kans op de handtekening van de 21-jarige verdediger, die 5 miljoen euro kost.

Door het hoge salaris dat hij verdient bij AC Milan, zou het een behoorlijke stunt zijn als het PSV lukt om Ricardo Rodríguez vast te leggen. Volgens het Eindhovens Dagblad is er een kleine kans dat de Zwitser ook volgend seizoen in het Philips Stadion te bewonderen is. Zelf staat de linksback in ieder geval niet onwelwillend tegenover een transfer naar de lichtstad van Nederland, zo schrijft het bovengenoemde medium op woensdagochtend. Rodríguez verdient een nettobedrag van 3 miljoen euro per jaar in het San Siro-stadion, maar is klaarblijkelijk bereid om een groot deel van dit bedrag in te leveren.

Myron Boadu heeft een geweldig seizoen achter de rug en wordt eigenlijk wel wekelijks in verband gebracht met een toptransfer, maar op dit moment ziet het ernaar uit dat hij ook na de zomer nog ‘gewoon’ in het AFAS Stadion bij AZ is te bewonderen. En dat heeft alles te maken met de vraagprijs van de Alkmaarders voor de talentvolle spits. Volgens de Italiaanse media heeft AC Milan onlangs geïnformeerd naar de status van de jonge Oranje-international bij technisch directeur Max Huiberts, maar naar verluidt heeft die gezegd dat Boadu minimaal 25 miljoen euro op moet leveren.

Feyenoord en Leroy Fer zijn nog altijd niet tot een akkoord gekomen over een nieuw contract. Het verschil tussen vraag en aanbod is simpelweg te groot, zo weet Voetbal International te melden.

[b]Buitenland:[/b]

Internazionale verkocht Mauro Icardi onlangs aan Paris Saint-Germain en lijkt ook een tweede spits kwijt te gaan raken. Het dagblad Sport schrijft namelijk dat FC Barcelona een akkoord heeft bereikt met het management van Lautaro Martínez. De spits zou zijn jawoord dus al aan de Catalanen hebben gegeven. Naar verluidt gaat hij liefst 12 miljoen euro per jaar verdienen in het Camp Nou-stadion als de megatransfer er daadwerkelijk doorheen komt.

Het is wel duidelijk dat Jadon Sancho een van de meest populaire spelers is op de transfermarkt. De buitenspeler wordt elke dag in verband gebracht met een mooie transfer naar de top van de Premier League, maar de Primera División is klaarblijkelijk ook een optie. Voetbal International schrijft namelijk: “Jadon Sancho wordt vooral in verband gebracht met de topclubs uit zijn vaderland Engeland, maar een avontuur in Spanje is ook een mogelijkheid. De 20-jarige aanvaller wordt door AS op de voorpagina gezet als beoogde versterking voor Real Madrid. Wordt vervolgd.”

Wat moet Sancho doen?

  • Bij Dortmund blijven
  • Naar de Engelse top
  • Naar Real
  • Anders…
718+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:44
77+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
37+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
27+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
14+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
252+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
99+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
29+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
163+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
64+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
90+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
470+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
199+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
297+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
868+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
169+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8623+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
1968+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
3288+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
18:11
612+
‘Nieuwe ‘Ajax-transfer’ Erik ten Hag: 60 miljoen’
17:32
976+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie