‘Auteur Nouri-boek lekte informatie aan organisatie Taghi’

Foto: ‘Auteur Nouri-boek lekte informatie aan organisatie Taghi’

Khalid Kasem, de auteur van het recent verschenen boek over Abdelhak Nouri, is in opspraak geraakt. Volgens politie en justitie heeft de advocaat in 2015 formatie uit een lopend strafonderzoek gelekt naar de organisatie van topcrimineel Ridouan Taghi.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Politie en justitie zijn ervan overtuigd dat advocaat Khalid Kasem in 2015 informatie uit een lopend strafonderzoek aan de organisatie van Ridouan Taghi heeft gelekt. Dat melden verschillende bronnen rondom dat onderzoek aan het AD. De deken, die toezicht houdt op de advocatuur, is door het OM geïnformeerd over misstanden rondom dat strafonderzoek. Kasem ontkent met klem.”

Daar voegt het medium aan toe: “Kasem is op dit moment partner van het advocatenbureau De Vries & Kasem, dat hij samen met Peter R. de Vries heeft opgericht. In februari 2020 eindigde hij nog als tweede in de populaire tv-show De Slimste Mens en onlangs publiceerde hij een bestseller over voetballer Abdelhak Nouri. Hij blijkt in zijn jeugd klasgenoot te zijn geweest van de onlangs in Dubai aangehouden crimineel Ridouan Taghi (42), die wordt verdacht van een groot aantal onderwereldmoorden.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie