Engelsen komen met bizar ‘Kökcü-transfernieuws’

Foto: Engelsen komen met bizar ‘Kökcü-transfernieuws’

Orkun Kökcü staat in de belangstelling van een hele batterij aan clubs, waaronder bijvoorbeeld de Spaanse teams Real Betis en Sevilla, het Engelse Arsenal en het Italiaanse Atalanta Bergamo. De middenvelder heeft al twee keer een contractvoorstel van Feyenoord afgewezen en lijkt op een transfer te mikken.

Tot voor kort konden we telkens maar weer lezen dat de spelmaker de Rotterdammers mogelijk een recordbedrag op zou leveren, misschien wel van 25 miljoen euro. Vandaag komen de Engelse media daar echter op terug: door de coronacrisis zou de nummer drie van de Eredivisie een vraagprijs hanteren van… nog maar 7 miljoen euro.

Dit lijkt echter wel heel erg sterk, want de marktwaarde van Kökcü wordt geschat op zo’n 12,5 miljoen euro. Bovendien loopt zijn huidige contract in De Kuip door tot medio 2023, waardoor technisch directeur Frank Arnesen voor hem kan vragen wat hij wil.

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International vertelde twee weken geleden over de toekomst van Kökcü: “Deze jongen wil niet opeens miljoenen verdienen, maar hij is nu basisspeler en dat verandert toch je status: in de kleedkamer, op het veld, maar ook contractueel. Kökcü heeft nog een contract tot 2023, maar de salariëring staat niet in verhouding tot wat sommige andere spelers bij Feyenoord verdienen. Ook een aantal jongens die op de bank zitten, verdienen al meer.”

7 miljoen euro?

  • Ze zijn gek
  • Ik vind het een mooi bedrag
2905+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie