Rel tussen VI en Jeroen van der Boom bereikt kookpunt

Foto: Rel tussen VI en Jeroen van der Boom bereikt kookpunt

Jeroen van der Boom ontving onlangs Sylvie Meis in zijn programma Hoge Bomen en kreeg veel kritiek van de heren van Veronica Inside, die de ex van Rafael van der Vaart maar nep over vonden komen. Sindsdien gaat het behoorlijk los tussen de beide partijen.

De zanger liet bijvoorbeeld aan De Telegraaf weten: “Je hebt lovers en haters. Er zijn mensen die haar omarmen en mensen die haar plastic vinden. Ik vind wel dat we daar voorzichtig in moeten zijn. Bij ‘Voetbal Inside’ wordt ze daar persoonlijk aangepakt. En dat raakt me dan wel. Als ze dan een succes bij SBS, de club waar ze ook bij zitten, een kutprogramma noemen, dan moet ik wel even nadenken, Maar het raakt me niet. Ik vind het gewoon geen klasse hebben.”

Gisteren reageerde Johan Derksen in Veronica Inside: “Die man mag van mij denken wat hij wil. Maar hij zei iets van: het is nota bene een programma van SBS, ze bevuilen het eigen nest. Ik denk: joh, dan snap je niets van het format van dit programma. Wij hebben hier een mening over alles en iedereen. En we zijn geloofwaardig en niet hypocriet, omdat we die mening ook uitspreken. Als wij vroeger wat over de talkshow van Humberto zeiden, dan zei de RTL-directie ook: je kunt een talkshow van RTL niet zo aanpakken. Mag ik dan alleen van de publieke omroep programma’s kritisch benaderen?”

De voormalige hoofdredacteur van Voetbal International vervolgde zijn verhaal: “Wij hebben dat, toen we naar John de Mol gingen om ons contract te tekenen, gelukkig vast laten leggen. En ik moet zeggen dat John de Mol daar heel loyaal in was. Die zei ‘natuurlijk’. Hij (Jeroen van der Boom, red.) mag Veronica Inside ook een kutprogramma vinden, maar hij moet niet iets zeggen als dat we ons eigen nest bevuilen. Want dat is zo kinderlijk.”

Derksen heeft in ieder geval een duidelijke mening over Hoge Bomen: “Kijk, Boer Zoekt Vrouw vind ik ook verschrikkelijk, maar daar is ook een doelgroep voor. En voor zijn programma ook. Maar ík kan me niet indenken dat ik iedere gast aan tafel tot aan mijn schouder in z’n reet moet kruipen. En dat ik dan ook nog een liedje moet zingen.”

Wiens kant kies jij?

  • Die van VI
  • Die van Van der Boom
5704+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:48
31+
‘Kroes neemt meteen nieuwe trainer mee bij Ajax-terugkeer’
15:31
8+
UEFA kiest Makkelie als enige Nederlandse scheidsrechter bij EK
15:11
161+
‘Promes speelt vies spelletje in Dubai’
14:51
46+
FC Twente slijpt de messen: “We hebben nog niets”
14:36
154+
Woeste Ten Hag haalt uit én reageert op Antony-schandaal
14:22
56+
Hélène Hendriks reageert op harde kritiek
14:07
166+
‘Robin van Persie nadert akkoord met Eredivisionist’
13:50
95+
Driessen: “Dat moet Slot he-le-maal niet zeggen”
13:35
2445+
‘Stop ermee, Bas Nijhuis’
13:20
106+
Aangifte tegen Johan Derksen
13:04
346+
‘Ajax, PSV én AZ azen op Eredivisie-spits’
12:48
108+
‘Go Ahead Eagles wil shoppen bij Feyenoord’
12:33
222+
Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther
12:16
689+
Grootse Ajax-terugkeer ‘off the record al aan aantal mensen verklapt’
12:00
2863+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
11:40
264+
Antony neergesabeld: “Dan ben je toch een lul?”
11:25
555+
‘Drietal op weg naar Feyenoord-uitgang’
11:10
109+
Jonk over ‘pijnlijk’ Volendam-vertrek: “Mijn vrouw werd zelfs uitgescholden”
10:50
116+
Te Kloese baalt van Kuip-dossier: “Is het laatste woord nog niet over gesproken”
10:35
559+
Ajax-terugkeer voor Davy Klaassen?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie