Feyenoord incasseert mogelijk bikkelharde transferklap

Foto: Feyenoord incasseert mogelijk bikkelharde transferklap

Komt Feyenoord er niet uit met Orkun Kökcü over een contractverlenging, dan moet de jonge middenvelder eigenlijk verkocht worden. En vóór de coronacrisis had de middenvelder de Rotterdammers vermoedelijk wel een recordbedrag opgeleverd: we konden bijvoorbeeld lezen dat Arsenal 25 miljoen euro wilde betalen. Maar wat is daar nu van over?

Algemeen directeur Mark Koevermans van de traditionele Eredivisie-topclub zegt veelzeggend in het Algemeen Dagblad: “En ze bieden in de winter 7 miljoen euro. Zeg jij het dan maar? Het is lastig, hoor. Wat krijgt Ajax nu nog voor Donny van de Beek? Hetzelfde bedrag als zes maanden geleden? Ik weet het niet.”

De beleidsbepaler vervolgt: “En als we kijken naar de aankoop van spelers: moet je dan nu al spelers vastleggen terwijl straks door de crisis misschien de halve Braziliaanse en Argentijnse markt op zijn kop gaat en talentvolle spelers voor een schijntje zijn op te halen?” Oefenmeester Dick Advocaat verwacht dat het qua inkomende transfers wel goedkomt: “Er hoeft bij ons niet veel te gebeuren. Wij moeten straks gewoon op het juiste moment toeslaan.”

Koevermans is duidelijk minder positief: “In de vorige periode dat Feyenoord het financieel zwaar had, wisten we op een gegeven moment ‘als we dit en dat blijven doen, komen we er weer bovenop’. In deze crisis weet niemand waar het eindpunt ligt. Is dat toch snel of juist nog heel ver weg? Waarbij ik ervan uitga dat het een tijdelijke crisis is.”

7 miljoen voor Kökcü?

  • Echt belachelijk
  • Tja, ik snap het wel
1301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie