‘Senesi gaat Feyenoord-speler droomtransfer bezorgen’

Foto: ‘Senesi gaat Feyenoord-speler droomtransfer bezorgen’

Feyenoord pikte enkele maanden terug Marcos Senesi op bij San Lorenzo, uit Argentinië. Mogelijk gaat iemand anders juist de omgekeerde weg bewandelen, komende zomer.

Renato Tapia staat namelijk in de belangstelling van Boca Juniors, zo vernam ook Senesi via de sociale media. Vervolgens heeft hij de Peruviaan hoogstpersoonlijk aanbevolen in Argentinië, en vice versa. “Ik vertelde aan hem hoe mooi het Argentijnse voetbal is. De beslissing die hij zal gaan maken is de beste en ik hoop dat het goed komt”, vertelt Senesi aan ESPN.

De mandekker merkte dat Tapia voornamelijk in Boca Juniors geïnteresseerd was. “Hij vertelde mij dat hij er over aan het analyseren was, er nog een lange weg te gaan is en hij nog niet weet wat er gaat gebeuren. Het klopt dat clubs zoals Boca Juniors of River Plate altijd aantrekkelijk zijn. Ze hebben een goede uitstraling. Het zijn belangrijke teams waar iedereen wil spelen. Dat is waarom ik hem vertelde om er echt over na te denken, omdat Boca ook altijd alles geeft in toernooien zoals de Copa Libertadores. Het is een goede kans voor hem om verder te groeien. Hij vertelde mij dat hij er naar zou gaan kijken en beslissen wat het beste is voor hem.”

Het contract van Tapia loopt komende zomer af; verlenging lijkt uitgesloten, en dus lonkt een transfervrij vertrek van de oud-Twentenaar uit Rotterdam.

Zou Boca een goede stap zijn voor Tapia?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
895+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie