Balotelli slaat terug: ‘Gedraag je als een echte man’

Foto: Balotelli slaat terug: ‘Gedraag je als een echte man’

Giorgio Chiellini is in zijn boek niet zo positief over Mario Balotelli, die ‘een klap in zijn gezicht verdiende’ tijdens de Confederations Cup van 2013, en Felipe Melo, ‘het slechtste van het slechtste’. Het tweetal heeft inmiddels gereageerd.

Balotelli laat via Instagram weten: “Ik ben tenminste zo eerlijk en moedig om dingen in iemands gezicht te zeggen. Sinds 2013 heb je genoeg mogelijkheden gehad om dat te doen, om je te gedragen als een echte man. Dat heb je echter niet gedaan. Wie weet wat je in de toekomst over je huidige medespelers zal zeggen, jij vreemde aanvoerder. Als dit is wat het betekent om een kampioen te zijn, dan ben ik het liever niet. En ik heb nooit een gebrek aan respect getoond voor het blauwe shirt (van de Italiaanse nationale ploeg, red.).”

Ook Felipe Melo wil wel wat zeggen. Hij laat in gesprek met La Gazzetta dello Sport optekenen: “Ten eerste zou het enorm interessant zijn om te weten naar welke gebeurtenissen hij verwijst. Hoe dan ook heb ik geen probleem om te reageren op deze ‘verdediger’. In mijn tijd in Turijn heb ik altijd iedereen gerespecteerd: mijn ploeggenoten, de trainers, Juventus in het algemeen. Op dit moment heb ik echter geen respect voor hem en dat zal ook zo blijven. Vertelt hij dat Balotelli een klap verdiende en dat ik het slechtste van het slechtste was en altijd uit was op een vechtpartij? Hij was altijd al een lafaard die in zijn broek plaste.”

De Braziliaan vervolgt: “Bovendien is het wel heel makkelijk om slecht over anderen te spreken in een boek. Misschien is deze ‘verdediger’ nog steeds boos op mij om dat ik naar Galatasaray ben gegaan en wij hen uit de Champions League hebben gekegeld. Of misschien omdat Internazionale alles won en ik een Interista ben. Zo is hij altijd, hij doet altijd alsof hij een fenomeen is. En dan schiet me nog iets te binnen: wij versloegen Italië in 2009 in de Confederations Cup, misschien is dat het wel. Hij heeft nooit een internationale prijs gewonnen. Hier stop ik, sommige zaken moeten in de kleedkamer blijven.”

Goede reacties?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
62+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:46
7+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
31+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
38+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
14:00
91+
Keert Van Gaal bij Ajax terug als hoofdtrainer?
13:45
34+
‘Drama voor Memphis Depay bij Atlético Madrid’
13:26
86+
‘Deense huurling vertrekt definitief bij Ajax’
13:10
85+
‘Ajax hengelt naar jeugdspeler FC Emmen’
13:00
19+
NEC-helden geven tips voor de bekerfinale | SN Meet Zomer & Leiwakabessy
12:41
74+
Chelsea neemt afscheid van Nederlands talent
12:29
123+
Opbloeiende Brobbey benoemt ‘grote droom’
12:17
252+
Jan Smit oordeelt snoeihard over FC Volendam
12:00
106+
Slot verdedigt: Giménez drastisch achteruit na winterstop
11:47
0+
Voorbeschouwing: kan NEC verrassen en de bekerfinale winnen of pakt Feyenoord de veertiende cup?
11:45
47+
Sierd de Vos onthult ‘bijzondere’ droomgast
11:30
11+
Dumfries als voorbeeld: “Daar kijk ik wel naar op”
11:15
83+
‘Nagelsmann heeft groot nieuws voor Bayern München’
10:59
206+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
37+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”
10:29
146+
‘Vandaag Inside-gasten vluchten door achteruitgang’
10:15
754+
‘Megamiljoenendeal voor Brian Brobbey’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie