‘Anderlecht hangt stevig prijskaartje aan Ajax-target’

Foto: ‘Anderlecht hangt stevig prijskaartje aan Ajax-target’

RSC Anderlecht was de voorbije weken nadrukkelijk op zoek naar versterking tussen de doelpalen. Verschillende namen werden daarvoor al genoemd. Het blijft echter afwachten wat er zal gebeuren in het dossier van Hendrik Van Crombrugge, die een sterk eerste seizoen kende bij Paars-Wit.

De doelman werd eerder al gelinkt aan Ajax, Herta BSC, FC Köln en Schalke 04, maar volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht hem helemaal niet verkopen. Sporting zou in Van Crombrugge namelijk een steunpilaar zien voor de toekomst. De krant stelt ook dat er normaal ook een opwaardering van het contract van Van Crombrugge zat aan te komen, maar door de coronacrisis zijn de financiële budgetten eerder onduidelijk. Als er straks een monsterbod wordt ontvangen, dan zou Anderlecht wel verplicht moeten zijn om te luisteren.

UPDATE 06/05

Door de coronacrisis lagen de gesprekken met Van Crombrugge de voorbije weken dus stil, maar volgens La Dernière Heure zou Anderlecht het dossier opnieuw stevig in handen hebben genomen. De bedoeling is om de keeper langer onder contract te leggen, dan zal RSCA hem wel een flinke loonsverhoging moeten voorschotelen. Momenteel hoort de Rode Duivel, één van de grote uitblinkers dit seizoen, niet tot de grootverdieners bij Paars-Wit. Verre van zelfs. Daar zou verandering in moeten komen.

Mocht Anderlecht niet anders kunnen dan Van Crombrugge verkopen, dan verlangt Paars-Wit minstens 10 miljoen euro, weet Het Nieuwsblad te melden.

Moet Ajax een poging wagen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
444+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie